EF Go Ahead Tours: Εκπτωτικά προγράμματα για Ελλάδα μέχρι το 2024

28 Jun 2022, 11:42 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

EF Go Ahead Tours: Εκπτωτικά προγράμματα για Ελλάδα μέχρι το 2024

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O Αμερικανός τουρ οπερέιτορ για ταξιδιώτες με διάθεση εξερεύνησης, EF Go Ahead Tours, λανσάρει προσφορές στις πωλήσεις τελευταίας στιγμής με αναχώρηση έως το 2024, με εξοικονόμηση έως 500 δολαρίων ανά άτομο. Στους προορισμούς με πακέτα προσφορών περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 11 Ιουλίου έως τις 18 Ιουλίου του 2022, οι ταξιδιώτες μπορούν να εξοικονομήσουν έως 500 δολαρια για επιλεγμένες αναχωρήσεις σε προορισμούς όπως, μεταξύ άλλων, η Ταϋλάνδη, η Κόστα Ρίκα, η Κένυα και άλλοι με θερμό κλίμα σε όλο τον κόσμο.

Στα εκπτωτικά προγράμματα περιλαμβάνεται το πρόγραμμα «The Greek Islands», που περιλαμβάνει Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη, με αναχώρηση στις 24 Σεπτεμβρίου, το οποίο κοστίζει 3.669 δολάρια με την έκπτωση.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 14 ημέρες και προσφέρεται για 15 έως 30 ταξιδιώτες. Περιλαμβάνει αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, η Κνωσσός και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

Με οδηγούς έναν Expert Tour Director και τοπικούς ξεναγούς σε κάθε προορισμό ή αξιοθέατο, οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την ελληνική ιστορία και κουζίνα.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα