Η TUI μειώνει τις πτήσεις από το Μάντσεστερ τον Ιούνιο, λόγω έλλειψης προσωπικού

01 Jun 2022, 10:49 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Η TUI μειώνει τις πτήσεις από το Μάντσεστερ τον Ιούνιο, λόγω έλλειψης προσωπικού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η έλλειψη προσωπικού έχει οδηγήσει σε  καθυστερήσεις και ακυρώσεις στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, η TUI αναγκάστηκε να διακόψει πτήσεις από αυτό το αεροδρόμιο τον  Ιούνιο. Κατά τις πληροφορίες, μέχρι το τέλος Ιουνίου ακυρώνονται 6 πτήσεις την ημέρα, επηρεάζοντας έως και 37.000 παραθεριστές.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Μάντσεστερ δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες η ΤUI και η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης του τουρ οπερέιτορ Swissport αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα με τις εργασίες check-in και παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο. Από τις συζητήσεις, πυ είχε το αεροδρόμιο με εκπροσώπους της TUI και της Swissport είναι σαφές ότι αντιμετωπίζουν προσωρινές ελλείψεις προσωπικού, όπως και άλλες αεροπορικές και ταξιδιωτικές εταιρείες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy, πάντως, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι ελλείψεις προσωπικού θα είναι προσωρινές και η κατάσταση θα βελτιωθεί, καθώς όλες οι εταιρείες βρίσκονται σε διαδικασία προσλήψεων. Όπως είπε, η Jet2 δεν χρειάστηκε να ακυρώσει πτήσεις παρά το γεγονός ότι ορισμένες υπηρεσίες υπάρχουν «μεγάλες καθυστερήσεις».

Ο Heapy ενθάρρυνε τους τουριστικούς πράκτορες να συνεχίσουν να κάνουν κρατήσεις για διακοπές.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα