Jet2 | Αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2023 | Πτήσεις για Αθήνα από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου

25 May 2022, 11:35 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Jet2 | Αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2023 | Πτήσεις για Αθήνα από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2023 δείχνουν οι κρατήσεις στα συστήματα των Jet2 και Jet2holidays στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που ώθησε τον τουρ οπερέιτορ να αυξήσει την χωρητικότητα και να προσθέσει νέους προορισμούς για το επόμενο καλοκαίρι από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, του Στάνστεντ Λονδίνου και του Μάντσεστερ.

Μάλιστα από το  Στάνστεντ Λονδίνου νέοι προορισμοί είναι η Αθήνα και η Ρώμη, ενώ από το Μπέρμιγχαμ προστέθηκαν η Σικελία και η Σαρδηνία και το Τιβάτ στο Μαυροβούνιο από το Μάντσεστερ.

Συνολικά η jet2 επεκτείνει το πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2023 σε 57 προορισμούς ήλιου- θάλασσας και πόλης από δέκα βρετανικές βάσεις μετά την ισχυρή ζήτηση καθώς τα διεθνή ταξίδια επιστρέφουν στην κανονικότητα μετά την πανδημία.

Τα υφιστάμενα προγράμματα για προορισμούς όπως τα Κανάρια Νησιά, η ηπειρωτική Ισπανία, η Τουρκία, η Κροατία και η Ελλάδα έχουν επίσης ενισχυθεί.

Πρόσθετα αεροσκάφη θα εισαχθούν σε καθεμία από τις τρεις βάσεις για να υποστηρίξουν αυτό το διευρυμένο πρόγραμμα.

Το Μπέρμιγχαμ θα εξυπηρετήσει 52 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της επανεισαγωγής του Μπουργκάς στη Βουλγαρία.

Το δίκτυο του Μάντσεστερ θα εξυπηρετεί 55 προορισμούς και το Στάνστεντ 42.

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε ότι η προσθήκη περισσότερων προορισμών και επιπλέον χωρητικότητας από τις τρεις βάσεις οφείλεται στην τεράστια ζήτηση από τις περιοχές που καλύπτουν τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, του Λονδίνου Στάνστεντ και του Μάντσεστερ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα