DERTOUR / Jahn Reisen / ITS: 100 ξενοδοχεία στην Ελλάδα στα οικογενειακά προγράμματα του 2022

24 Nov 2021, 12:45 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

DERTOUR / Jahn Reisen / ITS: 100 ξενοδοχεία στην Ελλάδα στα οικογενειακά προγράμματα του 2022

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Eκατό ξενοδοχεία στην Ελλάδα που απευθύνονται σε οικογένειες περιλαμβάνουν τα διευρυμένα προγράμματα διακοπών των γερμανών τουρ οπερέιτορ DERTOUR, Jahn Reisen και ITS για το καλοκαίρι του 2022.

Στα ξενοδοχεία περιλαμβάνεται και το νέο Sentido Pelagos Suites & Spa στην Κω, το οποίο διαθέτει μεγάλες οικογενειακές σουίτες, παιδότοπο, παιδικό club και παιδικά μενού στο εστιατόριο, καθώς και πισίνα. Η διαμονή μιας εβδομάδας σε Superior Suite του ξενοδοχείου, all inclusive, με πτήση από και προς την Κολονία, ξεκινά από 2.339 ευρώ για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 11 ετών. 

Τα ελληνικά ξενοδοχεία περιλαμβάνονται στον κατάλογο «Οικογενειακές Διακοπές», ο οποίος έχει διευρυνθεί κατά 20%, με συνολικά 32 σελίδες και νέες εμπειρίες για οικογένειες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Πορτογαλία, Τουρκία και Βουλγαρία.

Όλα τα πακέτα προσφέρονται με ηλικιακό βαρόμετρο ώστε να αναγνωρίζεται άμεσα ποιο ξενοδοχείο είναι κατάλληλο για την ηλικία των παιδιών.

Διαβάστε επίσης

DER Touristik | Δυνατή χρονιά το 2022 για τη Μεσόγειο και τον οδικό τουρισμό

Eπιπλέον, προσφέρονται μεγάλες προσφορές στις προκρατήσεις. Όσοι ταξιδιώτες επιλέξουν διακοπές στην Κρήτη και κάνουν κράτηση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2021, λαμβάνουν έκπτωση 30% στο κόστος διαμονής στο πολυτελές Daios Cove Luxury Resort. Οι προκρατήσεις έχουν ακόμα το πλεονέκτημα ότι διαθέτουν πλήρες εύρος επιλογών στον προορισμό επιλογής.

Ο τουρ οπερείτορ, σε συνεργασία με την Ελβετική Boataffair, θα προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης πολυτελών γιωτ και καταμαράν για ταξίδια στη Μεσόγειο σε προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Κροατία αλλά και στις ΗΠΑ, στην Καραϊβική και τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και στην Αυστραλία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα