Boomerang Reisen: Για πρώτη φορά έμφαση στα Ευρωπαϊκά ταξίδια – Πρόγραμμα στη Βόρεια Ελλάδα

14 Sep 2021, 12:42 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Boomerang Reisen: Για πρώτη φορά έμφαση στα Ευρωπαϊκά ταξίδια – Πρόγραμμα στη Βόρεια Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O γερμανός σπεσιαλίστας στα εξατομικευμένα μακρινά ταξίδια, Boomerang Reisen, διευρύνει το χαρτοφυλάκιο προορισμών του με νέους κοντινούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του οργανισμού, δίνεται έμφαση σε δρομολόγια κοντινών και μεσαίων αποστάσεων σε επιλεγμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς, με τις κρατήσεις να είναι ανοικτές έως και τα τέλη του Οκτωβρίου του 2022 με την επιλογή εξατομικευμένου ταξιδιού για ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδεύουν μόνοι τους με ξεναγό.

Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στο ταξίδι με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο «Βόρεια Μακεδονία και Βόρεια Ελλάδα». Η διαδρομή περιλαμβάνει τα βουνά της Βόρειας Μακεδονίας και εκτείνεται μέχρι τις ελληνικές ακτές, με επιστροφή.

Το ταξίδι αυτό ενδείκνυεται για λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και για όσους λατρεύουν τον πολιτισμό, καθώς περιλαμβάνει επισκέψεις σε μοναστήρια και στην Οχρίδα, πόλη πολιτιστικής κληρονομιάς της UNSECO.

Όσον αφορά το ελληνικό τμήμα του ταξιδιού, περιλαμβάνεται περιήγηση στην Πέλλα, τη γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ιδιωτική ξενάγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης και επίσκεψη στη Χαλκιδική, ενώ ένα από τα highlight είναι η επίσκεψη στα Μετέωρα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα