The Travel Corporation: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους ενήλικες ταξιδιώτες

01 Sep 2021, 11:52 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

The Travel Corporation: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους ενήλικες ταξιδιώτες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο βρετανός τουρ οπερέιτορ The Travel Corporation ανακοίνωσε οτι όλοι οι ενήλικες πελάτες του που συμμετέχουν στα τουρ με συνοδό θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για κορωνοϊό.

Η εταιρία, η οποία περιλαμβάνει τα brand Trafalgar, Contiki, Costsaver, Insight Vacations, Luxury Gold και AAT Kings, θα απαιτεί από τους ταξιδιώτες να έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού τους τουλάχιστον 14 ημέρες πριν το ταξίδι.

Ο γενικός διευθυντής της Trafalgar, Gavin Tollman, δήλωσε σχετικά:

«Πάντα θέταμε σε προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών μας, όμως αναγνωρίζουμε ότι οι επισκέπτες περιμένουν τη διασκεδαστική εμπειρία στην οποία έχουν συνηθίσει. Αυτή η ανάγκη μας οδήγησε να εισάγουμε από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, την απαίτηση εμβολιασμού για όλους τους ενήλικους επισκέπτες μας που ταξιδεύουν με κάποιο από τα brand της The Travel Corporation.

Με τη νέα πολιτική, οι ενήλικες θα χρειαστεί να παρουσιάζουν έγγραφη απόδειξη ότι έχουν κάνει εγκεκριμένο εμβόλιο τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την έναρξη του ταξιδιού. Το καθεστώς αυτό θα ισχύσει μέχρι τουλάχιστον τα τέλη Δεκεμβρίου του 2022 και καλώ και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν την ίδια οδό και να εισάγουν αντίστοιχα πρωτόκολλα».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα