TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα ο δημοφιλέστερος προορισμός των Αυστριακών για το καλοκαίρι του 2021

19 Feb 2021, 11:26 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα ο δημοφιλέστερος προορισμός των Αυστριακών για το καλοκαίρι του 2021

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ανάκαμψη της ζήτησης αναμένει η TUI Αυστρίας μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με τον δημοφιλέστερο προορισμό των Αυστριακών για το καλοκαίρι του 2021 να είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το εμβόλιο και οι βελτιωμένες επιλογές τεστ θα προσφέρουν την αναγκαία ασφάλεια για να ξεκινήσουν σύντομα τα ταξίδια, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Αυστρίας, Gottfried Math.

Η Ισπανία αυτή τη στιγμή είναι ο τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός, μετά την Κροατία και την Ιταλία, σύμφωνα με τα στοιχεία κρατήσεων στα τουριστικά γραφεία της TUI και στην ιστοσελίδα TUI.at.

Σε σύγκριση με το 2020, η Τουρκική Ριβιέρα έπεσε από την τρίτη στην πέμπτη θέση ενώ η ζήτηση για μακρινά ταξίδια παραμένει χαμηλή. Παρόλ’ αυτά, οι ταξιδιώτες εμφανίζουν αυξημένο ενδιαφέρον για το Ντουμπάι και τις Μαλδίβες.

Η TUI καταγράφει ακόμα μεγάλη ζήτηση για προορισμούς προσβάσιμους με αυτοκίνητο, όπως οι λίμνες της Βόρειας Ιταλίας, η Αδριατική και η Κροατία.

Ο κ. Math εκτιμά ότι τους καλοκαιρινούς μήνες οι πληρότητες σε δημοφιλή καταλύματα θα είναι περιορισμένες.

Ιδιαίτερα σημαντικά για τους Βρετανούς είναι οι επιλογές ακύρωσης στα ταξίδια κατά τον προγραμματισμό διακοπών, σύμφωνα με έρευνα της Corps Touristique.

Σύμφωνα με τον κ. Math, οι προϋπολογισμοί διακοπών είναι φέτος υψηλότεροι. Πολλοί αναζητούν ευκαιρίες αναπλήρωσης των διακοπών που στερήθηκαν το 2020 και στο πλαίσιο αυτό γίνονται πολλές κρατήσεις για πιο ποιοτικά ξενοδοχεία, επιπλέον πτήσεις, υψηλότερες κατηγορίες δωματίων, ειδικές μεταφορές ή αναβαθμίσεις θέσεων στην πτήση.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα