COVID-19

Δυο ελληνικά ξενοδοχεία στα κορυφαία της TUI παγκοσμίως

26 Oct 2020, 12:17 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Δυο ελληνικά ξενοδοχεία στα κορυφαία της TUI παγκοσμίως

Facebook Twitter Linkedin

Δυο ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται μεταξύ των 16 νικητών των βραβείων TUI Global Hotel Awards, που  αποτελούν σπουδαία διάκριση και ενισχύουν τη διεθνή προβολή των εν λόγω ξενοδοχείων. Οι νικητές αναδεικνύονται με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πελατών αναφορικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Πρόκειται για τον ξενοδοχειακό όμιλο Phāea Resorts (Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Cretan Malia Park, μέλος των Design Hotels® και Agapi Βeach Resort) στον οποίο απονέμεται το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία TUI Care Foundation, καθώς και το ξενοδοχείο Εuphoria Resort στο Κολυμβάρι της Κρήτης στο οποίο απονέμεται το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία Best Hotel TUI Nordic ως το καλύτερο ξενοδοχείο για τους Σκανδιναβούς πελάτες της TUI παγκοσμίως. Ο όμιλος TUI εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στα Phāea Resorts και Euphoria Resort για την αδιάκοπη αφοσίωσή τους στην παροχή μοναδικών, ποιοτικών και βιώσιμων εμπειριών στους πελάτες της TUI.

Τα δυο βραβεία απονεμήθηκαν σε εορταστικές εκδηλώσεις, τηρώντας τους απαραίτητους περιορισμούς λόγω της πανδημίας. To βραβείο Best Hotel TUI Nordic απονεμήθηκε στην κα. Μαριέττα Μαθιουλάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Euphoria Hotel. Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της TUI στην Κρήτη. Η βράβευση των Phāea Resorts πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Cretan Malia Park. Εκ μέρους του Ομίλου TUI, ο κ. Γιώργος Δήμας, Επικεφαλής της TUI Ελλάδας, Ισλανδίας, Λαπωνίας είχε την τιμή να απονείμει το βραβείο στις κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου, Ιδιοκτήτριες και Συν-διευθύνουσες Σύμβουλοι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Μπάμπης Φωσκολάκης, Γενικός Διευθυντής, Διευθυντές των Ξενοδοχείων του Ομίλου, καθώς και στελέχη των Phāea Resorts. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο κ. Σωτήρης Δ. Μπαμπαγιούρης και ο κ. Κώστας Μπουγιούρης εκπροσωπώντας την εταιρεία Local Food Experts.

«Εκ μέρους όλων στον όμιλο TUI, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τ ξενοδοχείο Euphoria Resorts και τα Phāea Resorts για την παροχή μοναδικών, εξαιρετικών και βιώσιμων εμπειριών διακοπών στους πελάτες μας το 2019. Συγχαρητήρια για αυτό το φανταστικό επίτευγμα. Η εμπειρία των διακοπών καθορίζεται από τους ξενοδοχειακούς μας συνεργάτες. Όσο καλύτερες είναι οι κοινές προσπάθειες, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα και η ικανοποίηση των επισκεπτών. Τα βραβεία TUI Global Hotel Awards αποτελούν σπουδαία διάκριση, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι για τους συνεργάτες μας στα Phāea Resorts και Euphoria Resort», δήλωσε ο κ. Γιώργος Δήμας.  

 «Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας στα Phāea Resorts να λάβουμε αυτή την παγκόσμια αναγνώριση των προσπαθειών μας για τη βιωσιμότητα και την αδιαπραγμάτευτη εστίασή μας στην πραγματική ποιότητα των υπηρεσιών. Ευχαριστούμε ειλικρινά την TUI και τους επισκέπτες μας για το παγκόσμιο βραβείο TUI Care Foundation 2020. Είναι μια σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης για τη στρατηγική μας. Μας κρατά εμπνευσμένους και επικεντρωμένους σε αυτό που έχει σημασία για την κοινότητά μας των ομοϊδεατών ανθρώπων, των φιλοξενουμένων μας», δήλωσαν οι κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου.

Εκ μέρους του ξενοδοχείου Euphoria, η κα. Μαριέττα Μαθιουλάκη δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που λαμβάνουμε το βραβείο του καλύτερου TUI Nordic Hotel. Αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μοναδικές διακοπές και μας παρακινεί να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία των επισκεπτών μας».    

Το Cretan Malia

Τα Phāea Resorts

Εμπνευσμένο από την ακεραιότητα της κρητικής ψυχής, τα Phāea Resorts είναι ένας οραματιστής της Ελληνικής Φιλοξενίας, στοχεύει στη δημιουργία ουσιαστικών ταξιδιωτικών εμπειριών για ομοϊδεάτες. Με οδηγό την ομορφιά και την ελληνική κληρονομιά ως κύρια πηγή έμπνευσης, τα Phāea Resorts προσφέρουν σημαντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και θρέφουν σώμα και ψυχή. Συνδυάζοντας την ακεραιότητα με φροντίδα και την τεχνογνωσία με το πάθος, τα Phāea Resorts ενστερνίζονται την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τις οικογενειακές αξίες για να δημιουργήσουν έννοιες που σέβονται τους ανθρώπους, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες, και δίνουν έμφαση σε μια πιο αληθινή, πιο διαχρονική Ελλάδα που αξίζει να εορταστεί.

Το Euphoria Resort

Το Euphoria Resort βρίσκεται στην παραλία του Κολυμβαρίου Χανιών. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων είναι χτισμένο σε ένα ιστορικό χωριό που φέρει τις παραδόσεις των Κρητικών, διατηρώντας ζωντανές τις εικόνες του παρελθόντος και της συναρπαστικής ατμόσφαιρας που φέρει μαζί του. Το πολυτελές Euphoria Resort βρίσκεται σε τοποθεσία 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων και 24 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων. Κοντά στα καταστήματα, τα οινοποιεία και τη Μονή Οδηγήτριας του Κολυμβαρίου, υπόσχεται εξαιρετικά ταξίδια. Αυτό το πολυτελές θέρετρο είναι ένα σύμβολο άνεσης και ευημερίας με μοντέρνα και εκλεπτυσμένα δωμάτια και σουίτες, ιδιωτικές πισίνες και καταπράσινους κήπους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα