Τουρισμός: Επανέρχεται στη γερμανική αγορά ο Neckermann Reisen- στον αέρα η ιστοσελίδα του

23 Oct 2019, 13:00 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Τουρισμός: Επανέρχεται στη γερμανική αγορά ο Neckermann Reisen- στον αέρα η ιστοσελίδα του

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στον αέρα βρίσκεται και πάλι η ιστοσελίδα του Neckermann-Reisen.de ως ταξιδιωτικό portal, προσφέροντας όμως προς το παρόν ταξίδια μόνο από άλλους παρόχους. H εταιρία, πάντως, ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση του brand οργανωμένων διακοπών Neckermann από τις αρχές του 2020.

Μετά την κατάρρευση του Thomas Cook Γερμανίας, ως αποτέλεσμα της πτώχευσης της μητρικής εταιρίας του Λονδίνου, οι πωλήσεις διακόπηκαν στις σελίδες των brand στη Γερμανία.

Στις σελίδες Thomascook.de και άλλες, ο όμιλος απλώς γνωστοποιεί ότι ακυρώνονται όλα τα ταξίδια μέχρι και τον Δεκέμβριο.

Εκπρόσωπος του Neckermann Travel.de επιβεβαιώνει την επαναφορά λειτουργίας της σελίδας του Neckermann, στην οποία προσφέρονται ταξίδια από άλλους οργανωτές όπως οι Aldiana, DER Touristik, FTI, Schauinsland Travel, Alltours και LMX, ενώ πριν την πτώχευση, προσφέρονταν μόνο πακέτα των οργανωτών του Thomas Cook.

Στις λιανικές πωλήσεις, τα σχεδόν 130 καταστήματα των brand του Thomas Cook και Neckermann Urlaubswelt έχουν παραμείνει ανοικτά και μετά την πτώχευση, διαθέτοντας πακέτα άλλων οργανωτών. 

Η διευθύντρια του Thomas Cook Γερμανίας, Stefanie Berk, σκοπεύει να επανεκκινήσει το brand Neckermann σε συνεργασία με τους διαχειριστές αφερεγγυότητας του νομικού γραφείου Hermann Wienberg Wilhelm. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ήδη προγραμματισμένες συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές προκειμένου να προσφερθούν τα πρώτα οργανωμένα ταξίδια του brand από την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα