Προβολή της ηπειρωτικής Ελλάδας στη Ρωσία

18 Oct 2019, 11:19 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Προβολή της ηπειρωτικής Ελλάδας στη Ρωσία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Oι τουρ οπερέιτορ Intourist και Mouzenidis Travel παρουσίασαν σε Ρώσους δημοσιογράφους τις ομορφιές της βόρειας Ελλάδας κατά την χαμηλή σεζόν, που είναι είναι από τις καλύτερες περιόδους για ταξίδια των Ρώσων στην περιοχή. 

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε στους Ρώσους δημοσιογράφους η περιοχή της Χαλκιδικής (Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άθως), οι φυσικές ομορφιές και το πολιτιστικό απόθεμά της, και γιατί είναι συγκρίσιμη με τα ελληνικά νησιά σε επίπεδο ελκυστικότητας του προορισμού την περίοδο εκτός υψηλής σεζόν. 

Η Κασσάνδρα παρουσιάστηκε ως ιδανικός προορισμός για τουρίστες νεαρής ηλικίας καθώς έχει πολλές επιλογές διασκέδασης, τις οποίες προτιμούν και οι κάτοικοι της κοντινής Θεσσαλονίκης, αλλά διαθέτει και επιλογές χαλάρωσης στο πρότυπο ήλιος-θάλασσα.

Η Σιθωνία, διάσημη για τα ατέλειωτα πευκοδάση της, τα οποία τελειώνουν στην παραλία, διαθέτει πολλά μονοπάτια πεζοπορίας και επιλογές καταδύσεων.

Η χερσόνησος του Άθω ενδείκνυται για τα μοναστήρια της και για θρησκευτικό τουρισμό.

Παρουσιάστηκε επίσης η δεύτερη διασημότερη ατραξιόν της Ελλάδας μετά την Ακρόπολη, τα Μετέωρα που αποτελούν κέντρο της ελληνικής Ορθοδοξίας με τα μεσαιωνικά μοναστήρια τους, μαζί με την χερσόνησο του Άθω.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα