H Alltours αναλαμβάνει μεγάλη μερίδα ξενοδοχείων της Thomas Cook - Και στην Ελλάδα

11 Oct 2019, 10:59 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

H Alltours αναλαμβάνει μεγάλη μερίδα ξενοδοχείων της Thomas Cook - Και στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Alltours έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό μερίδιο ξενοδοχείων από τον Thomas Cook, μετά την κατάρρευση του τελευταίου.

Όπως αναφέρει ο τουρ οπερέιτορ, έχει αναλάβει μέρος  ξενοδοχείων και κλινών των γερμανικών θυγατρικών της Thomas Cook, Neckermann Reisen, Öger Tours, Bucher Reisen και Air Marin, σε μεγάλη κλίμακα.

Τα ξενοδοχεία αυτά είναι διαθέσιμα πλέον προς κράτηση τον ερχόμενο χειμώνα και τη θερινή σεζόν του 2020 μέσω των brand του τουρ οπερέιτορ, Alltours και Byebye, επισημαίνει η Alltours.

Αρχικά, η Alltours σχεδίαζε μια μετριοπαθή ανάπτυξη για τη νέα τουριστική χρονιά, όμως πλέον θα αναπτυχθεί με πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του τουρ οπερέιτορ, Willi Verhuven.

Έχει διασφαλίσει νέα ξενοδοχεία σε όλους τους προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι η Ισπανία, η Ελλάδα, η Τουρκία και η Αίγυπτος καθώς και μακρινοί όπως η Καραϊβική και η Ασία. Τα ξενοδοχεία προέρχονται από brand όπως Sentido, Casa Cook, Cook's Club και Sunconnect αλλά και τα Iberostar, τα οποία προηγουμένως προσφέρονταν αποκλειστικά από την Thomas Cook.

Στη Μαγιόρκα, όπου ο Alltours είναι ήδη το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό brand, εξαιτίας του εκτενούς χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων της Allsun, οι κλίνες έχουν αυξηθεί σημαντικά για άλλη μια φορά.

Διαβάστε επίσης

Ισπανικός τουρισμός- Συμβαίνει τώρα: 700 εκατ. ευρώ το πακέτο στήριξης για την κατάρρευση του Thomas Cook

N. Χαλκιαδάκης | Thomas Cook: Αμυδρές ελπίδες για αποζημιώσεις- τι συζητήθηκε με τη γερμανική δικηγορική εταιρεία



 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα