TUI Γερμανίας: 500.000 περισσότεροι τουρίστες το 2020 σε Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία

10 Oct 2019, 12:54 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI Γερμανίας: 500.000 περισσότεροι τουρίστες το 2020 σε Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε μεγάλη διεύρυνση των προγραμμάτων της στην Ελλάδα, αλλά και τη Μαγιόρκα, τα Κανάρια και την Τουρκία, προχώρησε η TUI στη Γερμανία, επιδιώκοντας να καλύψει το κενό που άφησε στην αγορά η κατάρρευση της Thomas Cook.

Σύμφωνα με την TUI, έχουν ήδη υπογραφεί νέα συμβόλαια με ξενοδοχεία, στα οποία περιλαμβάνονται και νέες αποκλειστικές συνεργασίες με καταλύματα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ της TUI Γερμανίας, κ. Marek Andryszak, η προσδοκία του οργανισμού για το 2020 είναι ότι θα έχει μισό εκατομμύριο περισσότερους πελάτες, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για νέα συμβόλαια συνεχίζονται.

Λίγες ημέρες μετά την πτώχευση της Thomas Cook, η διοίκηση της TUI πραγματοποιήσε συναντήσεις με τα υπουργεία Τουρισμού βασικών προορισμών της, στα οποία περιλαμβάνεται και το Ελληνικό, το Τουρκικό και τη Αιγυπτιακό.

Η TUI δεν ενδιαφέρεται απλώς για τη διασφάλιση επιπλέον κλινών, αλλά λαμβάνει μέτρα για να διασφαλίσει τις απαιτούμενες αεροπορικές συνδέσεις. Από το Μάιο του 2020, προορισμοί όπως η Ελλάδα, η Τυνησία, η Αίγυπτος, η Βουγαρία, η Ισπανία και η Τουρκία θα εξυπηρετούνται αεροπορικώς από τη Λειψία ενώ εξετάζεται η προσθήκη επιπλέον αεροδρομίων αναχώρησης και συχνοτήτων πτήσεων. 

Eπιπλέον, ο τουρ οπερέιτορ βρίσκεται σε συζήσεις με πολλά τουριστικά γραφεία που συνεργάζονταν με την Thomas Cook για πιθανή ανάπτυξη συνεργασιών. Οι νέες συνεργασίες μας μπορεί να φτάσουν σε τριψήφιο αριθμό στα διαφορετικά κόνσεπτ πωλήσεών μας και να προσφέρουν επιτυχημένα κόνσεπτ franchise με προοπτικές για το μέλλον, δήλωσε ο κ. Andryszak.

Η TUI προσφέρει επίσης στους πελάτες της Thomas Cook που θα κάνουν κράτηση σε αυτήν μέχρι τις2 20 Οκτωβρίου τη δυνατότητα να μην δώσουν προκαταβολή. 

Διαβάστε ακόμα: TUI: 2 εκατ. επιπλέον αεροπορικές θέσεις το 2020 

O DER Touristik αγόρασε τον t.o. της Τσεχίας Fischer

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα