Η TUI Ρωσίας θέλει να πενταπλασιάσει τους τουρίστες στο εξωτερικό το 2023

01 Apr 2019, 11:39 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Η TUI Ρωσίας θέλει να πενταπλασιάσει τους τουρίστες στο εξωτερικό το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε πέντε εκατομμύρια τουρίστες σε προορισμούς του εξωτερικού στοχεύει η TUI Ρωσίας το 2023 από 1,3 εκατ. που διακίνησε το 2019, θέτοντας προορισμούς προτεραιότητας ένας εκ των οποίων είναι η Καταλονία.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του τουρ οπερέιτορ, Taras Demura, η Ισπανία σήμερα είναι τρίτη χώρα σε επίπεδο τσάρτερ και προγραμματισμών πτήσεων για τους ρώσους τουρίστες και οι προσπάθειες του τουρ οπερέιτορ επικεντρώνονται στην αγορά αυτή με έμφαση σε χώρες όπως η Ισπανία.

Όπως είπε ο κ. Demura ο αριθμός των Ρώσων τουριστών αυτή τη στιγμή δεν είναι μέσα στους στόχους του τουρ οπερέιτορ, όμως στο κοντινό μέλλον τα σχέδια περιλαμβάνουν τον πενταπλασιασμό τους.

Εκτός από τα νέα τσάρτερ προς Ισπανία, ο τουρ οπερέιτορ σκοπεύει να αυξήσει και τις προγραμματισμένες πτήσεις προς τη χώρα, πολλαπλασιάζοντας, όπως επισημαίνει ο κ. Demura, το εύρος των προγραμμάτων και δημιουργώντας φιλοδοξίες για στόχους που δεν ήταν εφικτοί στο παρελθόν.

Το 2020, είπε, η προσδοκία του τουρ οπερέιτορ είναι να διακινήσει τουλάχιστον το 30% των ρώσων τουριστών που θα επιλέξουν Ισπανία με προγραμματισμένες πτήσεις.

Επιπλέον, υπογράμμισε οτι στόχος ανάπτυξης είναι και η δημιουργία δικτύου επώνυμων ξενοδοχείων σε διαφορετικές χώρες.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα