TUI: Σχέδια για διπλάσιους Ρώσους τουρίστες στο εξωτερικό το 2019

18 Feb 2019, 14:15 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI: Σχέδια για διπλάσιους Ρώσους τουρίστες στο εξωτερικό το 2019

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

1,3 εκατ. Ρώσους τουρίστες εκτιμά ότι θα διακινήσει φέτος σε προορισμούς θερινών διακοπών η TUI Ρωσίας, έναντι 700.000 Ρώσων το 2018. Προς τούτο, έχει διπλασιάσει τις αναχωρήσεις από τη Ρωσία, περιλαμβάνοντας πάνω από 20 πόλεις.

Πιο συγκεκριμένα, η TUI Ρωσίας θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό τουριστών στην Τουρκία, την Κύπρο, το Μαυροβούνιο και την Κροατία. Η μεγαλύτερη αύξηση προβλέπεται για Τουρκία, Κύπρο, Ισπανία και Μαυροβούνιο.

Σημαντικός παράγοντας που θα συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου για το 2019 είναι ο αυξημένος αριθμός διαφοροποιημένων ξενοδοχείων στην Τουρκία και την Κύπρο, ενώ έχε διευρυνθεί ο αριθμός δωματίων είτε σε αποκλειστικά είτε όχι ξενοδοχεία.

Το μερίδιο του αποκλειστικού προϊόντος της TUI Ρωσίας στην αγορά τουρ οπερέιτορ της Τουρκίας και της Κύπρου ήδη φθάνει το 35%.

Επιπλέον, στόχος του είναι να βελτιώσει την ποιότητα υπηρεσιών στα resort. To 2019, η TUI θα λανσάρει πρόγραμμα «mystery shopper» σχεδιασμένο ειδικά για τον έλεγχο του επιπέδου ποιότητας των υπηρεσιών στην TUI, σε όλα τα επίπεδα του ταξιδιού.

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα του 2019, η TUI ανακοίνωσε την Ιορδανία και τη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα προσφέρονται ταξίδια στην Αλβανία και απευθείας πτήσεις προς Πάφο και Ζιρόνα.

Βασικοί συνεργάτες της TUI Ρωσίας το 2019 από το χώρο των αερομεταφορών είναι οι Ural Airlines, iFly και AZUR air.

Όσον αφορά την Ελλάδα, το πτητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει Κρήτη και Κέρκυρα. Οι πτήσεις τσάρτερ προς Ελλάδα θα πραγματοποιούνται από την Ural Airlines με αναχώρηση από το Μόσχα: Για την Κρήτη κάθε Πέμπτη και Κυριακή από τις 23 Μαϊου έως τις 12 Οκτωβρίου 2019, και για την Κέρκυτρα κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 18 Μαϊου έως τις 12 Οκτωβρίου 2019.

Επίσης, θα προσφέρονται οι προγραμματισμένες πτήσεις Μόσχα-Σαντορίνη, Μόσχα-Μύκονος και Μόσχα-Πάρος.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα