Η Αστήρ Μαρίνα συνεργάζεται με τον κορυφαίο διαχειριστή λιμένων του πριγκιπάτου του Μονακό

04 May 2023, 13:11 | ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Η Αστήρ Μαρίνα συνεργάζεται με τον κορυφαίο διαχειριστή λιμένων του πριγκιπάτου του Μονακό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Α.Ε. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον κορυφαίο διαχειριστή λιμένων του πριγκιπάτου του Μονακό, Ports de Monaco ή Société Monégasque Internationale Portuaire (SMIP). Η συνεργασία, που είναι τριετής, προβλέπει την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, διασφαλίζοντας κορυφαίου επιπέδου λειτουργία και παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η Ports de Monaco ανέλαβε την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και καλών πρακτικών για τη βελτιστοποίηση του συνόλου των λειτουργιών της μαρίνας. Με την ανταλλαγή κορυφαίας τεχνογνωσίας, η διαχείριση της Astir Marina σε θαλάσσια και χερσαία ζώνη γίνεται με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, με καινοτόμες διαδικασίες ασφαλείας και προηγμένα συστήματα τηλεπικοινωνιών που εγγυώνται την άριστη λειτουργία των υποδομών της.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας περιλαμβάνεται και η εξειδικευμένη εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα ελλιμενισμού και παροχής υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, καθώς και ο σχεδιασμός περιβαλλοντικών δράσεων με ισχυρό πρόσημο βιωσιμότητας και μεγάλη προστιθέμενη αξία για την περιοχή.

Η υλοποίηση του πρωτοποριακού σχεδίου που είχε ανακοινώσει η Αστήρ Παλάς για την ανάπλαση της μαρίνας το 2019, ολοκληρώνεται και η Astir Marina επιβεβαιώνει την θέση της ως ο προτιμώμενος προορισμός πρόσδεσης για σκάφη ιδιοκτητών υψηλού κύρους. Με 59 θέσεις ελλιμενισμού αλλά και εμπορικά καταστήματα κορυφαίων οίκων,  η εκσυγχρονισμένη Astir Marina θα προσφέρει στους επισκέπτες της απόλυτη ιδιωτικότητα και μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας.

Ο κ. Aleco KEUSSEOGLOU, Πρόεδρος της Société d'Exploitation des Ports de Monaco δήλωσε σχετικά:

«Η συμφωνία αυτή συνάδει πλήρως με έναν από τους δύο τομείς στους οποίους αναπτύσσουμε διεθνώς τις δραστηριότητές μας, δηλαδή, στην εξαγωγή της τεχνογνωσίας μας μέσω της ανάπτυξης δεσμών με υψηλού επιπέδου, πολυτελείς μαρίνες που δραστηριοποιούνται στο τομέα του yachting, και τη δημιουργία συνεργειών στο πλαίσιο των προτύπων των Ports de Monaco».

Η κα. Πέννυ Ζαγλαρίδου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Αστήρ Μαρίνα, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Ports de Monaco. Η συνέργεια αυτή, αποδεικνύει την προσήλωσή μας στην ανάδειξη και καθιέρωση της Astir Marina ως έναν high-end προορισμό, στα υψηλά πρότυπα ασφαλείας και πολυτέλειας του resort μας, Astir Palace.»

  • Η Société Monégasque Internationale Portuaire ιδρύθηκε το 2002 και έκτοτε έχει αναλάβει την τεχνική και εμπορική διαχείριση των λιμένων του πριγκιπάτου του Μονακό. Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της έχει αναλάβει τον καθορισμό της εμπορικής πολιτικής για τους ιστιοπλόους και τις εταιρείες κρουαζιέρας, την υποδοχή των σκαφών αναψυχής, οι οποίες αριθμούν σήμερα περίπου σαράντα μέλη καθώς και την συνεχή βελτίωση της παρεχόμενης φιλοξενίας στα σκάφη αναψυχής. 
                     
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα