Η D-Marin, σε συνεργασία με την ΤΕΜΕΣ, αποκτά τη διαχείριση της Μαρίνας Πύλου για 40 χρόνια

06 Apr 2023, 10:01 | ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Η D-Marin, σε συνεργασία με την ΤΕΜΕΣ, αποκτά τη διαχείριση της Μαρίνας Πύλου για 40 χρόνια

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η D-Marin, ο Όμιλος των premium μαρινών, με την απόκτηση της διαχείρισης της Μαρίνας Πύλου, σε συνεργασία με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε, φέρνει μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Η D-Marin με τη νέα αυτή συνεργασία σχεδιάζει να δημιουργήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Πύλο, σχεδιασμένες να εμπλουτίσουν την εμπειρία του yachting για τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από διεθνείς προορισμούς. Η Μαρίνα Πύλου θα επωφεληθεί από τη δέσμευση της D-Marin όσον αφορά την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, τις πολυτελείς εγκαταστάσεις και την άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ επένδυση στην ψηφιοποίηση και την καινοτομία που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η νέα προσθήκη επεκτείνει το δίκτυο των μαρινών της D-Marin, οι οποίες βρίσκονται σε 20 εκπληκτικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Η Πύλος προστίθεται στις ακόμα τρεις πολυτελείς μαρίνες που διαχειρίζεται η D-Marin στην Ελλάδα (Ζέα, Γούβια, Λευκάδα) ενώ μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, η D-Marin εισήλθε στην αγορά της Ιταλίας και της Ισπανίας μέσα από την απόκτηση τεσσάρων νέων μαρινών.

Η Μαρίνα Πύλου στρατηγικά τοποθετημένη στον κόλπο του Ναβαρίνου, προστατευμένη από τον άνεμο, έχει χωρητικότητα 129 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως και 30 μέτρα καθώς και για τα τοπικά αλιευτικά σκάφη. 

Ο Oliver Dörschuck, CEO της D-Marin, δήλωσε: «Η περιοχή της Μεσσηνίας αποτελεί μία από τις καλύτερες τοποθεσίες yachting στη Μεσόγειο. Μαζί με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε, δεσμευόμαστε απέναντι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και βάζουμε αυτήν την εξαιρετική τοποθεσία στον χάρτη του θαλάσσιου τουρισμού.

Η επένδυση στη Μαρίνα Πύλου θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής με την παροχή περισσότερων χώρων εκδηλώσεων και λοιπών ανέσεων, εστιάζοντας στη βιωσιμότητα και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ευρύτερος χώρος της μαρίνας θα είναι προσβάσιμος από το κοινό για να τον απολαμβάνει ελεύθερα. Ο θαλάσσιος τουρισμός και το yachting αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας μελλοντικά. 

Την απόφαση της επιλογής της D-Marin και της Τ.Ε.ΜΕΣ ως προτιμώμενων επενδυτών της Μαρίνας Πύλου για τα επόμενα 40 χρόνια έλαβε το Ελληνικό Ταμείο Ανάπτυξης Περιουσιακών Στοιχείων (ΤΑΙΠΕΔ), εταιρεία μέλος του GROWTHFUND – Εθνικού Ταμείου της Ελλάδος.

Για την D-Marin

Η D-Marin είναι μια ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων που ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα την Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε 20 μαρίνες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ιταλία και Ισπανία  με συνολική χωρητικότητα άνω των 10,000  θέσεων ελλιμενισμού  και  2.000 θέσεων διαχείμασης στην ξηρά. Η D-Marin παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή ξεχωριστών εμπειριών yachting, προσφέροντας εξαιρετικά πρότυπα ποιότητας και υψηλές προδιαγραφές εξυπηρέτησης των πελατών και επιχειρηματικών εταίρων της.


 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα