Δωρεές για την ενίσχυση της Eλληνικής Ακτοφυλακής

29 Jun 2015, 11:15 | ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Δωρεές για την ενίσχυση της Eλληνικής Ακτοφυλακής

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επιχειρήσεις και άλλοι φορείς και ιδιώτες όπως η Πρεσβεία των ΗΠΑ και ο Κωνσταντίνος Γουλανδρής προχώρησαν σε δωρεές για την ενίσχυση της Eλληνικής Aκτοφυλακής.

Μέσα σε λίγες ημέρες η ελληνική ακτοφυλακή αποδέχθηκε τουλάχιστον 9  δωρεές.

Αναλυτικά, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αποδέχθηκε:

1)για λογαριασμό της Διεύθυνσης Ασφαλείας & Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων Δ΄ του Α.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., δωρεά της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που συνίσταται σε μηχανογραφικό εξοπλισμό.

2) για λογαριασμό του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Πορτοχελίου, δωρεά του κου Γουλανδρή Κωνσταντίνου του Βασιλείου, που συνίσταται στη κάλυψη κόστους εργασιών περιοδικής συντήρησης και αγοράς ανταλλακτικών για το πλωτό περιπολικό ΠΛΣ-212.

3)για λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής, δωρεά της εταιρείας MYKHNAI A.E., που συνίσταται στην αποκατάσταση βλαβών (ανταλλακτικά και εργασίες) και στην συντήρηση των πλοίων ανοικτής θάλασσας.

4)για λογαριασμό του Λιμεναρχείου Άνδρου, δωρεά της εταιρείας ΔΗΜ. & ΒΑΣ. ΠΕΤΣΑΣ Ο.Ε., που συνίσταται στη κάλυψη εξόδων για την επισκευή της αριστερής κύριας μηχανής του πλωτού ΠΛΣ – 113.

5)για λογαριασμό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, δωρεά της εταιρείας Σ. ΛΙΒΑΝΟΣ – ΕΛΛΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑΚΗ Α.Ε, που συνίσταται στη κάλυψη κόστους αγοράς ανταλλακτικών και εργασιών περιοδικής συντήρησης του πλωτού ΠΛΣ – 1004.

6)για λογαριασμό της ΑΕΝ/ΠΛ/ΣΥΡΟΥ, δωρεά της Γενικής εταιρείας Τεχνοδομών-Τεχνικής Κατασκευαστικής Κτηματικής Βιομηχανικής Μεταφορικής Εμπορικής και Τουριστικής Ανώνυμης Εταιρείας, που συνίσταται σε εξοπλισμό με πυροσβεστήρες.

7)για λογαριασμό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, δωρεά της εταιρείας FRANK GERAGHTY - ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, που συνίσταται σε ένα φορτιστή συσσωρευτών τύπου STERLING 24V -30amber, για τις ανάγκες του πλωτού σκάφους ΠΛΣ 142.

8)για λογαριασμό του Λιμεναρχείου Άνδρου, δωρεά της εταιρείας MEADWAY SHIPPING &TRADING INC, που συνίσταται στη κάλυψη εξόδων για τον δεξαμενισμό και το επίπεδο συντήρησης 1000 ωρών για τις μηχανές του πλωτού ΠΛΣ - 346 καθώς και στην επισκευή του συστήματος διεύθυνσης – ανάρτησης του οχήματος ΑΛΣ-3269.

9)την προσωρινή, προς το Ελληνικό Δημόσιο και αποκλειστικά μόνο για χρήση του Λιμεναρχείου Σκιάθου, διάθεση από τον κ. Μίτζελο Κωνσταντίνο μίας σταθερής δεξαμενής χωρητικότητας 20.000 λίτρων προς αποθήκευση καυσίμων (αμόλυβδης βενζίνης), καθώς και την μεταφορά αυτών με κατάλληλο βυτιοφόρο όχημα προς εφοδιασμό του ΠΛΣ 208 όποτε απαιτείται. Η χρήση της εν λόγω δεξαμενής θα διακοπεί μετά την περάτωση της διαδικασίας προμήθειας καυσίμων από το ελεύθερο εμπόριο.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα