Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις από την πλατφόρμα OCG360 στην Xenia 2023

06 Dec 2023, 11:40 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις από την πλατφόρμα OCG360 στην Xenia 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στη φετινή έκθεση Xenia 2023, η IT Concept ΑΕ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει προτάσεις και ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις IPTV και ανέπαφης προσωποποιημένης εξυπηρέτησης μέσα από την τηλεόραση και το smartphone, όπως ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας από το δωμάτιο, την παραλία και την πισίνα αλλά και ένα ψηφιακό σύστημα για κρατήσεις σε εστιατόρια, υπηρεσίες και δραστηριότητες.  

Μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας OCG360 και των  αμέτρητων δυνατοτήτων που διαθέτει, το σύγχρονο ξενοδοχείο καταφέρνει να αυξήσει τα κέρδη και τα θετικά reviews, διατηρώντας την ίδια στιγμή τον απομακρυσμένο έλεγχο και προφέροντας μία μοναδική ψηφιακή εμπειρία διαμονής στον επισκέπτη.

Επιπλέον, η πλατφόρμα OCG360 διασφαλίζει μία «έξυπνη» & άνετη διαμονή, επιτρέποντας στον επισκέπτη την έξυπνη διαχείριση συστημάτων αυτοματισμού KNX για φωτισμό, θέρμανση, ψύξη και σκίαση, με μοναδικές εξατομικευμένες δυνατότητες – και όλα αυτά ενώ ο ξενοδόχος διατηρεί τον έλεγχο μέσα από ένα κεντρικό σημείο.

Έχοντας ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη γνωστών ξενοδοχειακών brands σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι υπηρεσίες της omni-channel growth πλατφόρμας OCG360 προσαρμόζονται αρμονικά στο κάθε ξενοδοχείο και στις ξεχωριστές του ανάγκες. Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ-Intelligent Integrations για την πολύτιμη συνεργασία τους, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη κατά την έκθεση Xenia 2023!

Είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε τη δική σας  στρατηγική για τη χρονιά που έρχεται και να επιλέξετε κάποιο από τα ευέλικτα πλάνα συνεργασίας! Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας για περισσότερες πληροφορίες.

e: welcome@ocg360.com 

t: 210 6100055 

www.itconcept.gr 

www.ocg360.com

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα