Το OCG360 υποδέχεται τη Νέα ψηφιακή εποχή με ανανεωμένο Website και Νέα Εταιρική Ταυτότητα

15 Dec 2022, 09:50 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Το OCG360 υποδέχεται τη Νέα ψηφιακή εποχή  με ανανεωμένο Website και Νέα Εταιρική Ταυτότητα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Νέα ψηφιακή εποχή είναι εδώ και οι επαγγελματίες αναζητούν ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για άψογο αποτέλεσμα και αύξηση των κερδών. Η πρωτοποριακή All-In-One πλατφόρμα OCG360, που καταφέρνει και συνδυάζει μοναδικά την ανέπαφη προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και το στοχευμένο on-premise marketing, ξανασυστήνεται στο κοινό μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό νέο website και ένα ανανεωμένο λογότυπο. 

Το νέο OCG360.com

Ο επανασχεδιασμός του νέου site της πλατφόρμας OCG360 έχει στόχο την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων και των βασικών εργαλείων της αλλά και την αμεσότερη επικοινωνία με τον τελικό χρήστη. Με εντυπωσιακό design, προσέγγιση ‘mobile-first’, εύκολη πλοήγηση και γρήγορες ταχύτητες, ο επισκέπτης ενημερώνεται για τον τρόπο που μπορεί να αναπτύξει την επιχείρησή του. Με δυνατότητες διασύνδεσης με τις υπάρχουσες υποδομές, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ένα ευέλικτο πλαίσιο συνεργασίας ή να επικοινωνήσει απευθείας με εξειδικευμένο συνεργάτη για περισσότερες πληροφορίες.

Αγαπημένα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας OCG360 αποτελούν το εύκολο στη χρήση dashboard, με πρόσβαση από όπου και αν βρισκόμαστε, τα εντυπωσιακά εργαλεία για δημιουργία περιεχομένου και στοχευμένου marketing, η επικοινωνία με τον τελικό αποδέκτη μέσα από πολλαπλές συσκευές όπως τηλεόραση, smartphones, μόνιτορ κλπ, αλλά και το real-time reporting με σημαντικά insights & analytics.

Το νέο λογότυπο

Το design της νέας εταιρικής ταυτότητας της πλατφόρμας OCG360 αποτυπώνει τα 3 βασικά της χαρακτηριστικά: τον πρωτοποριακό τεχνολογικά σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα στη χρήση και τα πλεονεκτήματα και φυσικά τη νέα ψηφιακή εποχή. Με το βασικό λογότυπο ‘OCG’ να αποτελεί τα αρχικά του ‘Omni Channel Growth’, η πλατφόρμα συστήνεται στο διεθνές κοινό ως ένα εργαλείο για ανάπτυξη μέσα από σύγχρονες τεχνολογικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και πολλαπλά κανάλια. Το ‘360’, τοποθετημένο ως εκθέτης, τονίζει τη σφαιρική δυναμική και τα πολλαπλά οφέλη της πλατφόρμας, τόσο από την πλευρά της επιχείρησης όσο και από την πλευρά του τελικού αποδέκτη.

Πρωταγωνιστώντας στη νέα ψηφιακή εποχή, η All-In-One πλατφόρμα OCG360 έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη ισχυρών brands σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε δυναμικούς τομείς της αγοράς, όπως τα Ξενοδοχεία, τα καταστήματα λιανικής, τα σούπερ μάρκετ, τα νοσοκομεία κ.α. Πίσω από την πλατφόρμα βρίσκουμε την τεχνογνωσία της IT Concept ΑΕ, η οποία καταφέρνει να πρωτοπορεί τα τελευταία χρόνια στις υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και στη δημιουργία μοναδικών ψηφιακών υπηρεσιών που μετατρέπει τις δυνατότητες σε προσιτές λύσεις και αυξημένα κέρδη.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα