Η Travelotopos συμμετέχει ως έταιρος υλοποίησης για το Project Smart Island

04 Oct 2022, 18:35 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Η Travelotopos συμμετέχει ως έταιρος υλοποίησης για το Project Smart Island

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:30, η Travelotopos καλωσορίζει τη Νάξο στη νέα εποχή της τεχνολογίας μέσω της δράσης Smart Island. Σε συνεργασία με την Amazon Web Services και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης, η Travelotopos θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην αύξηση των εσόδων από τα Smart Island Attractions, παρέχοντας λύσεις αυτοματισμού και διαδραστικότητας.

Η εταιρεία Travelotopos συμμετέχει στην ψηφιοποίηση των νησιών/πόλεων παρέχοντας έξυπνες, διαδικτυακές λύσεις συγκεντρώνοντας όλες τις τοπικές υπηρεσίες σε ένα εύχρηστο διαδικτυακό σημείο. Οι κάτοικοι των έξυπνων νησιών/πόλεων θα μπορούν να προγραμματίζουν από ένα σημείο όλα τους τα ραντεβού στις δημόσιες ή δημοτικές δομές σε λίγα μόλις κλικ και σε ένα μόνο checkout. Οι δημόσιες αρχές εκσυγχρονίζονται παρέχοντας τη δυνατότητα για δημιουργία κράτησης πολλών ραντεβού σε διαφορετικές τοπικές υπηρεσίες, με άμεση ενημέρωση όλων των τμημάτων, εξοικονομώντας χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό. 

Παράλληλα, κληρονομώντας την διεθνώς πιστοποιημένη σύνδεση της Travelotopos με τα συστημάτα των παγκόσμιων διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτόρων (TripAdvisor, GetYourGuide, TUI Musement, Tiqets of AirBnB,κ.α.) για μουσεία και αξιοθέατα θα συντελέσει καθοριστικά στην αύξηση των εσόδων  και της προβολής των πόλεων ενώ παράλληλα θα μειώσει το λειτουργικό κόστος μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Travelotopos

#workeasier #worksmarter

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα