EPSILON NET: Τρεις εξαγορές στον τομέα του Hospitality

13 Sep 2022, 11:48 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

EPSILON NET: Τρεις εξαγορές στον τομέα του Hospitality

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σημαντικές εξαγορές στον τομέα του Hospitality, με σκοπό τη δημιουργία «all in one solution» για ολοκληρωμένα συστήματα τεχνολογικών λύσεων στο software της Τουριστικής Βιομηχανίας, ανακοίνωσε η EPSILON NET.

Συγκεκριμένα η μητρική εταιρία του Ομίλου εξαγόρασε και απέκτησε :

• το 70% του μετοχικού κεφαλαίου της αγγλικής εταιρίας «Hotel Availabilities Ltd» έναντι του ποσού των € 98.000, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων Channel Manager για ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα.

• το 55% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής εταιρίας «BookOnlineNow IKE» έναντι του ποσού των €220.000, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων On line κρατήσεων (booking engine) για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα και

• το 55% της κυπριακής εταιρίας «HotelonCloud Ltd», στρατηγικού διανομέα της BookOnlineNow στο εξωτερικό, έναντι του ποσού των € 180.000.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις, όπως αναφέρει η εταιρεία, εντάσσονται στην πολιτική ανάπτυξης του Ομίλου σε δυναμικές κάθετες αγορές και στη δημιουργία ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου προϊοντικών λύσεων και υπηρεσιών με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς και τη σταδιακή ανάπτυξη αντίστοιχων λύσεων για το εξωτερικό. Με την προσθήκη των προϊόντων των νέων εταιριών, ο Όμιλος διαθέτει πλέον την πληρέστερη παλέτα «all in one solution» για την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα