Η TUI λανσάρει τη νέα ξενοδοχειακή μάρκα "The Mora" | Χαλαρή πολυτέλεια: «Όλα μπορούν, τίποτα δεν πρέπει»

12 Jun 2024, 18:08 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Η TUI λανσάρει τη νέα ξενοδοχειακή μάρκα "The Mora" | Χαλαρή πολυτέλεια: «Όλα μπορούν, τίποτα δεν πρέπει»

Facebook Twitter Linkedin

Το πρώτο ξενοδοχείο της νέας μάρκας "χαλαρής πολυτέλειας «The Mora» άνοιξε η TUI. To ξενοδοχείο βρίσκεται στη Ζανζιβάρη (ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική).

Το Mora Zanzibar είναι πέντε αστέρων και διαθέτει 250 δωμάτια σε διάφορες κατηγορίες.

«Σε σύγκριση με άλλες μάρκες πολυτελείας, προσφέρουμε πιο χαλαρή πολυτέλεια. «Όλα μπορούν, τίποτα δεν πρέπει» είναι η φιλοσοφία μας και το σλόγκαν μας», λέει ο Artur Gerber, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Blue Hotels και τώρα και της νέας μάρκας The Mora. Στόχος είναι να προσφέρει χαλαρή, σύγχρονη πολυτέλεια με εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει αυστηρό πρόγραμμα στις ώρες γευμάτων. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρωινό το απόγευμα ή δείπνο το πρωί. Τουλάχιστον ένα από τα εστιατόρια του θερέτρου είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο. Επίσης, τα προϊόντα είναι φρέσκα, ντόπια και εποχιακά. Το μίνι μπαρ, εξάλλου, είναι εξατομικευμένο στις επιθυμίες του επισκέπτη. 

Στο θέρετρο της Ζανζιβάρης, όλα τα γεύματα και τα ποτά στα τέσσερα εστιατόρια περιλαμβάνονται στην τιμή καθώς δεν υπάρχουν εστιατόρια σε κοντινή απόσταση. 

Τοπικές εμπειρίες

 «Οι εμπειρίες είναι σημαντικές, συνεργαζόμαστε με τοπικούς παρόχους, ώστε ο επισκέπτης να βιώσει κάτι ξεχωριστό», λέει ο κ.Gerber.

Το θέρετρο διαθέτει επίσης τέσσερις πισίνες, ένα μεγάλο σπα και γυμναστήριο και ένα παιδικό κλαμπ όπου τα παιδιά απολαμβάνουν  ιδιαίτερης φροντίδας.

Σημαντικό για τα μελλοντικά ξενοδοχεία «The Mora, είτε πρόκειται για εξαγορές είτε για νέες κατασκευές είναι το μέγεθος: Τα δωμάτια πρέπει να είναι τουλάχιστον 50 τετραγωνικών μέτρων (στη Ζανζιβάρη είναι τουλάχιστον 55 τετραγωνικά μέτρα.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα