Νέο ξενοδοχείο στο Κουφονήσι από SWOT Hospitality και Intracom Holdings

12 Jun 2024, 12:00 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Νέο ξενοδοχείο στο Κουφονήσι από SWOT Hospitality και Intracom Holdings

Facebook Twitter Linkedin

Τη συνεργασία της με την Intracom Holdings για τη μίσθωση ξενοδοχείου στο Άνω Κουφονήσι ανακοίνωσε η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, SWOT Hospitality.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του μέσα στις επόμενες ημέρες του Ιουνίου ανανεωμένο και με την ονομασία Οlvos Koufonisia. Διαθέτει 55 δωμάτια και σουίτες, εξωτερική πισίνα, κήπους και ένα εστιατόριο, το μενού του οποίου φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη.

Ο Σωτήρης Μπακαγιάννης, CEO της INTRACOM PROPERTIES, δήλωσε: “H INTRACOM HOLDINGS σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός μοναδικού resort στο μεγάλο Κουφονήσι, με σεβασμό στο περιβάλλον και έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Επιλέξαμε την SWOT Hospitality μια από τις πιο εξειδικευμένες και ανερχόμενες εταιρείες Hotel Management ως συνοδοιπόρο σε αυτό το εγχείρημα, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την αναβάθμιση του ξενοδοχείου αλλά και του προορισμού.”

Ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος της SWOT Hospitality, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με έναν τόσο μεγάλο επενδυτή όπως είναι η INTRACOM HOLDINGS. Με τη σύμπραξη αυτή, η SWOT Hospitality υλοποιεί τη στρατηγική ανάπτυξής της με την είσοδό της στη μίσθωση μεγάλων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας, σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.”

Το Olvos Koufonisia είναι μέλος του Olvos Collection, το οποίο δημιούργησε η SWOT Hospitality το 2020 και περιλαμβάνει πολυτελή boutique ξενοδοχεία σε αγαπημένους προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος και το Πόρτο Χέλι.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα