Άνοιξε ανακαινισμένο και 5άστερο το ξενοδοχείο Iberostar Selection Creta Marine

07 Jun 2024, 14:34 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Άνοιξε ανακαινισμένο και 5άστερο το ξενοδοχείο Iberostar Selection Creta Marine

Facebook Twitter Linkedin

Με μια μεγάλη γιορτή στις 6 Ιουνίου, η Iberostar άνοιξε ξανά τo αναβαθμισμένο ξενοδοχείο Creta Marine στο Πάνορμο Ρεθύμνου.

Η ανακαίνιση του κεντρικού κτιρίου ολοκληρώθηκε τον χειμώνα 2022/2023, αλλά τα μπανγκαλόου και οι εξωτερικοί χώροι αναβαθμίστηκαν τον περασμένο χειμώνα. Επενδύθηκαν αρκετά εκατομμύρια, μεταξύ άλλων για υλικά υψηλής ποιότητας, μαρμάρινα δάπεδα και τελευταίας τεχνολογίας φωτισμό στα δωμάτια.

Με την ανακαίνιση, η Iberostar ανέβασε το δημοφιλές οικογενειακό ξενοδοχείο κατά ένα αστέρι σε πέντε αστέρια και το κατέταξε στην κατηγορία Selection.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 361 δωμάτια, τα οποία είναι απλωμένα στο κεντρικό κτίριο και στα διώροφα μπανγκαλόου, ενώ προ της ανακαίνισης διέθετε 150. Απασχολεί 210 υπαλλήλους. 

Εκτός από τις δύο Προεδρικές Σουίτες με μεγάλη ιδιωτική πισίνα, ξεχωρίζουν δύο τύποι δωματίων:

  • Στο κεντρικό κτίριο, οκτώ από τα δωμάτια με θέα στη θάλασσα διαθέτουν υδρομασάζ στη βεράντα.
  • Υπάρχουν επίσης τρία νέα συγκροτήματα μπανγκαλόου με δέκα δωμάτια με κοινόχρηστες πισίνες, μερικά από τα οποία έχουν άμεση και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. 

Το 48% του εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου αποτελείται από εξαιρετικούς κήπους με διάφορους φοίνικες, λουλούδια και βότανα. Τα μπανγκαλόου, που απλώνονται σε μια πλαγιά, είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ελληνικό χωριό.

Ο σχεδιασμός των à la carte εστιατορίων βασίζεται στο ελληνικό στιλ της ταβέρνας. Αυθεντική κρητική κουζίνα προφέρει η Ταβέρνα Βεγγέρα, όπου ακόμα και οι πολυταξιδεμένοι παραθεριστές θα ανακαλύψουν νέα πιάτα. Το Thalassa είναι το μεσογειακό εστιατόριο κοντά στην παραλία, το Trattoria La Locanda προσφέρει ιταλική κουζίνα, ενώ υπάρχει και το κεντρικό εστιατόριο. Προσφέρονται επίσης γύρος και σουβλάκι την περίοδο αιχμής. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης τέσσερα μπαρ, πισίνες με θαλασσινό νερό κ.ά.

Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει κράτηση με ημιδιατροφή ή all-inclusive.  

Τον επόμενο χειμώνα, η Iberostar θέλει να ανακαινίσει το διπλανό ξενοδοχείο Iberostar Creta Panorama & Mare. Ωστόσο, το ξενοδοχείο θα συνεχίσει να προσφέρεται στην κατηγορία των τεσσάρων αστέρων. «Σχεδιάζουμε ένα υδάτινο πάρκο που οι επισκέπτες και των δύο ξενοδοχείων μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν», λέει ο Thomas Gigla, Εμπορικός Διευθυντής EMEA. Το θέατρο για βραδινή διασκέδαση χρησιμοποιείται επίσης από τους επισκέπτες και των δύο ξενοδοχείων.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα