Πειραιάς | Τα ακίνητα - φιλέτα που βγαίνουν σε διαγωνισμό για εκμίσθωση 10 ετών στην πλαζ Βοτσαλάκια

04 Mar 2024, 06:56 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Πειραιάς | Τα ακίνητα - φιλέτα που βγαίνουν σε διαγωνισμό για εκμίσθωση 10 ετών στην πλαζ Βοτσαλάκια

Facebook Twitter Linkedin

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πειραιά ενέκρινε τους όρους διακήρυξης φανερού προφορικού πλειοδοτικού διαγωνισμού, για την εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων στην πλαζ Βοτσαλάκια.

Οι προς διάθεση για αξιοποίηση– εκμετάλλευση χώροι της πλαζ έχουν ως εξής:

1. Αναψυκτήριο

Αναψυκτήριο επιφανείας 74,75 τ.μ., με χώρο έμπροσθεν αυτού για την ανάπτυξη Τραπεζοκαθισμάτων. Ο ανάδοχος μισθωτής υποχρεούται με δικές του δαπάνες να προβεί σε όλες δέουσες ενέργειες για τη νόμιμη λειτουργία αυτού.

2. Χώρος στάθμευσης

Χώρο στάθμευσης εκτάσεως 648 τ.μ. που βρίσκεται παραπλεύρως του χώρου του Κινηματογράφου Ο μισθωτής – πλειοδότης υποχρεούται να διασφαλίσει την κυκλοφορία των οχημάτων κατά την είσοδο και έξοδο, ώστε να εφαρμόζονται οι κανόνες ελέγχου και προστασίας των οχημάτων και των επισκεπτών. O xώρος αυτός θα εξυπηρετεί (αφαιρώντας τον χώρο ελιγμών) 22 αυτοκίνητα.

3. O A΄ όροφος του κεντρικού κτιρίου του κολυμβητηρίου μετά του υπαίθριου χώρου αυτού για δημιουργία χώρου υγειονομικού ενδιαφέροντος

Το διώροφο κτίσμα αποτελείται από δομημένη Α' ορόφου επιφάνειας 165 τ.μ. και από υπαίθριο χώρο (ταράτσα) επιφανείας 295 τ.μ.. Η δομημένη επιφάνεια στον Α΄ όροφο διαθέτει χώρο ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί αποκλειστικά σε χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια, αναψυκτήριο, χώρο δεξιώσεων, εκδηλώσεων-κέτερινγκ). Ο ανάδοχος μισθωτής υποχρεούται να διαμορφώσει τους χώρους με δικές του δαπάνες για τη νόμιμη λειτουργία αυτών.

4. Χώρος για λειτουργία θερινού κινηματογράφου

Ο χώρος θερινoύ κινηματογράφου διαθέτει επιφανείας περίπου 600 τ.μ.   Εντός αυτού υφίσταται αυτοτελές κυλικείο για τις ανάγκες μόνον του Κινηματογράφου. Ο εξοπλισμός του καθώς και όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις (άδεια λειτουργίας, πυροσβεστική κ.λπ.) θα γίνουν με δαπάνες και ευθύνη του μισθωτή.

5. Χώρος για την ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλωστρών

Ο μισθωτής, ως όμορη του αιγιαλού επιχείρηση αναψυχής, θα δύναται να αιτηθεί κατά προτεραιότητα έναντι οποιουδήποτε άλλου, την απευθείας παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας για την ανάπτυξη ξαπλωστρών και ομπρελών με κινητή βάση προς εξυπηρέτηση των λουόμενων.

Η ισχύς της σύμβασης μίσθωσης ξεκινά από την υπογραφή της και ορίζεται για 10 έτη. Το κατώτατο όριο της πρώτης προσφοράς για το ετήσιο μίσθωμα του συνόλου των προαναφερομένων χώρων ορίζεται σε 51.169,59 ευρώ ως τιμή εκκίνησης.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα