Ξενοδοχεία | Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση και προσθήκες στο Club Med Gregolimano

23 Feb 2024, 11:07 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Ξενοδοχεία | Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση και προσθήκες στο Club Med Gregolimano

Facebook Twitter Linkedin

To ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση της επένδυσης ανακαινίσεων και νέων εγκαταστάσεων στο Club Med στο Γρεγολίμανο της Βόρειας Εύβοιας.

Το συνολικό ύψος της επένδυσης θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ, καθώς, μαζί με τις ανακαινίσεις, υλοποιείται επέκταση περί των 5.500m2 δομήσιμης επιφάνειας.

Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση της επένδυσης, στο Club Med Gregolimano θα υλοποιηθούν τα εξής:

  • Δημιουργία 27 νέων bungalows, συνολικής δυναμικότητας 160 κλινών
  • Δημιουργία SPA
  • Επέκταση Εστιατορίου
  • 2 νέες πισίνες
  • Δημιουργία νέου bar
  • Επέκταση δωματίων προσωπικού με τη δημιουργία κτιριακών εγκαταστάσεων για τη στέγαση 80 επιπλέον εργαζομένων
  • Πλήρης ανακαίνιση του συνόλου των υφιστάμενων δωματίων του Ξενοδοχείου
  • Ενεργειακή αναβάθμιση του Ξενοδοχείου

Το Club Med, που είναι η πρωτοπόρος παγκοσμίως εταιρεία στο concept του all-inclusive για περισσότερα από 70 χρόνια, όπως έχει ανακοινώσει, θα ανοίξει νέα ή θα έχει εκσυγχρονίσει και θα ανοίξει 17 θέρετρα μέχρι το τέλος του 2024. Τα νέα ανοίγματα, μαζί με τις εμπειρίες προορισμού του Club Med, τις ψηφιακές καινοτομίες και τις νέες καινοτομίες προϊόντων, όπως υπογράμμιζε, θα ενισχύσουν περαιτέρω το brand στην ακμάζουσα αγορά του all-inclusive για οικογένειες και πολυτελείς ταξιδιώτες.

Το Club Med, που ιδρύθηκε το 1950 από τον Gérard Blitz, διαθέτει περίπου 70 premium θέρετρα σε εκπληκτικές τοποθεσίες σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε θέρετρο Club Med διαθέτει αυθεντικό τοπικό στιλ και άνετα πολυτελή δωμάτια με πλούσια προγράμματα δραστηριοτήτων και άθλησης, παιδικά προγράμματα, γκουρμέ γεύματα, κ.ά. 

Ο Όμιλος Club Med, που διευθύνεται από τον κινεζικό όμιλο Fosun International, σκοπεύει να ανοίγει ή να ανακαινίζει τρία έως πέντε νέα θέρετρα ετησίως τα επόμενα χρόνια. Ο Nicolas Bresch, Διευθύνων Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας και των Σκανδιναβικών χωρών, δήλωσε: «Το 2024 είναι μια χρονιά ορόσημο για το Club Med καθώς ολοκληρώσαμε επιτυχώς το 10χρονο ταξίδι μας για να αναβαθμίσουμε τα 70 παγκόσμια θέρετρα για την πελατεία πολυτελείας, που φιλοξενούμε. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος για εμάς, καθώς τώρα κοιτάμε μπροστά με στόχο το άνοιγμα ή την ανακαίνιση 23 ακόμη θερέτρων"

  • Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο του 2022, το εβδομαδιαίο δελτίο ξενοδοχειακών συναλλαγών της HVS Euro, είχε δώσει την είδηση ότι η Hova Hospitality, με έδρα το Παρίσι, απέκτησε το Club Med Gregolimano, για λογαριασμό της Primonial REIM και ότι θα υλοποιήσει πρόγραμμα ανακαίνισης 20 εκατομμυρίων ευρώ. Η Hova Hospitality, όπως αναφέρεται στο δελτίο της HVS Europe, η οποία ξεκίνησε από τους Dominique Ozanne και Gael Le Lay το 2021 με βασική υποστήριξη από την Primonial, ήλεγχε προ διετίας ένα χαρτοφυλάκιο περίπου 125 περιουσιακών στοιχείων σε όλη την Ευρώπη με αξία 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα