Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στην περιοχή Καρδάμαινα της Κω

15 Feb 2024, 11:35 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στην περιοχή Καρδάμαινα της Κω

Facebook Twitter Linkedin

Το «πράσινο φως» για την κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου στην Καρδάμαινα της Κω, δίνει Απόφαση της Χωροταξικής, Περιβαλλοντικής και Αγροτικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, καθώς εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι και περιορισμοί.

Πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 420 κλινών επί εδαφικής έκτασης συνολικού εμβαδού (κατά τίτλο) 38.890,00τ.μ. και αρμόδιος φορέας για την κατασκευή και λειτουργία του έργου είναι η εταιρία ΛΟΥΞΟΥΡΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΩΣ ΙΚΕ.

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή «Πεδιάς», στο μέσο περίπου της Κω, στις Νότιες ακτές της, βορειοανατολικά του οικισμού Καρδάμαινα.

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις της μονάδας περιλαμβάνουν: κεντρικό κτήριο χώρων υποδοχής, κεντρικό κτήριο εστιατορίου – κουζίνας, 2 θεματικά εστιατόρια, 13 κτίρια διαμονής πελατών και 3 Pool Bars και ένα Theater Bar.

Στον περιβάλλοντα χώρο προβλέπονται ανοιχτές κολυμβητικές δεξαμενές και Water Park (σύνολο 16 πισίνες εκ των οποίων 2 παιδικές και μία για το Water Park), δύο παιδικές χαρές, γήπεδα (τένις, ποδοσφαίρου 5χ5, μίνι μπάσκετ, μίνι volley, και μίνι τένις), αμφιθεατρικός χώρος, δίκτυο πεζόδρομων και δρόμων καθώς και φυτεύσεις και θέσεις στάθμευσης Ι.Χ.

Σημειώνεται ότι εκτός από τις κολυμβητικές δεξαμενές στον περιβάλλοντα χώρο προβλέπεται και μια εσωτερική (κλειστή) πισίνα spa στο υπόγειο του κεντρικού κτηρίου.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα