Αποφάσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ζάκυνθο

25 May 2023, 08:17 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Αποφάσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ζάκυνθο

Facebook Twitter Linkedin

Αποφάσεις έλαβαν οι αρμόδιες αρχές για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ζάκυνθο.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση τους έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Χανίων χορήγησε άδεια στην ιδιοκτήτρια εταιρεία Ι. ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ και στη μισθώτρια εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ για ξενοδοχείο κλασσικού τύπου Β τάξης.
  • Η Γενική Διεύθυνση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους και περιορισμούς, η εφαρμογή των οποίων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση και λειτουργία νέας ξενοδοχειακή μονάδας (THE KING JASON ZANTE), κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 197 κλινών, επί έκτασης 24.237,20 τ.μ. , στη Ζάκυνθο ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΑΣΩΝ Α.Ε.». Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα θα ανεγερθεί στις ανατολικές ακτές του νησιού στη θέση «Παλιοβίγλα», στον Πλάνο Ζακύνθου. Απέχει από το κέντρο του οικισμού Τσιλιβή 0,76 χλμ., από το χωριό Πλάνος 0,24 χλμ., από την πόλη της Ζακύνθου περίπου 4 χλμ. και από το αεροδρόμιο 7 χλμ.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα