Η Everty αγόρασε το πολυτελές Elounda Gulf Villas

23 May 2023, 12:36 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Η Everty αγόρασε το πολυτελές Elounda Gulf Villas

Facebook Twitter Linkedin

Την εξαγορά του Elounda Gulf Villas, πολυτελούς πεντάστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Κρήτη, ανακοίνωσε η Everty.

Πρόκειται για την τρίτη επενδυτική κίνηση της Everty στην ελληνική φιλοξενία μετά την ανάπτυξη των Petrothalassa Villas στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου και την εξαγορά του βραβευμένου ξενοδοχείου Iconic Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Το Elounda Gulf Villas αποτελείται από 15 σουίτες και 18 ιδιωτικές βίλες οι οποίες  προσφέρουν στους επισκέπτες έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης, στυλ και κομψότητας. Οι επισκέπτες μπορούν να γευθούν εκλεκτά τοπικά πιάτα, να χαλαρώσουν στο Beach Club ή να απολαύσουν το Elixir Spa ενώ τα παιδιά τους απολαμβάνουν το Kids Club.

Ως μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το Elounda Gulf Villas ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και έχει συγκεντρώσει πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις υψηλού κύρους, έχοντας αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ένταξη του Elounda Gulf Villas στο ξενοδοχειακό μας χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα. Η εξαιρετική τοποθεσία και τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του έργου το καθιστούν μια αξιοσημείωτη επενδυτική ευκαιρία. Στόχος της Everty είναι να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και υποδομές  του Elounda Gulf Villas και να συνεχίσει να προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες υπηρεσίες και εμπειρίες», δήλωσε ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece.

  • Η Everty κατέχει, αναπτύσσει και διαχειρίζεται ακίνητα σε κορυφαίους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο της αποτελείται από εμπορικά, βιομηχανικά και ιδιαίτερα τουριστικά ακίνητα. Η εξαγορά εντάσσεται στη συνολική στρατηγική της Everty για επενδύσεις ύψους 100 εκατομμύριων ευρώ στην Ελληνική αγορά ακινήτων  

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα