Εγκρίσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Χανιά

06 Feb 2023, 08:27 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Εγκρίσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Χανιά

Facebook Twitter Linkedin

Εγκρίσεις έδωσαν οι αρμόδιες αρχές για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Χανιά.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

  • H Γενική Διεύθυνση Αναστήλωσης Μουσείων και Τεχνικών Έργων ενέκρινε τη μελέτη ανέγερσης ξενοδοχείου 5 αστέρων σε έκταση εκτός ορίων του οικισμού της Οίας ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΑΝΔΡΩΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» και μίσθωσης από τη «ΘΗΡΑΙΚΗ ΓΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ». Μεταξύ των όρων που ετέθησαν ήταν να μη φυτευτούν τα δώματα των κτιρίων, να μην κατασκευασθούν οι ατομικές πισίνες στην προέκταση των βεραντών των δωματίων, αλλά στη θέση τους να παραμείνει το φυσικό έδαφος κατάλληλα διαμορφωμένο, να περιορισθεί στο ήμισυ το υδάτινο στοιχείο στον χώρο υποδοχής και εστιατόριο, με κατάργηση όλων των υδάτινων αυλάκων στην περίμετρο του οικοπέδου και να κατασκευασθεί μία πισίνα στο νότιο τμήμα του γηπέδου, με δυνατότητα αυτή να διαμορφώνεται σε δύο επίπεδα.
  • Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς ενέκρινε μελέτη ανέγερσης ξενοδοχειακού συγκροτήματος 4 αστέρων, με πέντε ορόφους και υπόγεια, σε ακίνητο ιδιοκτησίας κληρ. Μπουρμπάκη Νικολάου και Μπουρμπάκη Γεωργίας, επί των οδών Κισάμου και Τριγγέτας στη συνοικία Βαρούσι, εντός σχεδίου πόλεως Χανίων.

 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα