Εγκρίσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Τρίπολη και Γύθειο

24 May 2022, 09:06 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Εγκρίσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Τρίπολη και Γύθειο

Facebook Twitter Linkedin

Εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία στην Τεγέα της Τρίπολης και στο Γύθειο της Μάνης.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

Αναλυτικά, Περιφέρεια Πελοποννήσου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης NIDE REAL ESTATE DEVELOPMENT EE, που αναφέρεται σε ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 3 αστέρων στην Τεγέα της Τρίπολης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 747.113,87 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 746.702,49 ευρώ.

‘Ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Γύθειο

Παράλληλα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης MANI LUXURY ACCOMMODATION Ι.Κ.Ε. που αναφέρεται στην απόκτηση μέρους στοιχείων ενεργητικού, ήτοι κτίρια,  του ξενοδοχείου Ζευς το οποίο δεν βρίσκεται σε λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα και τη δημιουργία ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Μαυροβούνι Γυθείου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.169.044 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.169.044 ευρώ. 

 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα