Δείτε πώς θα είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Λάμψα στην πλατεία Συντάγματος

10 Oct 2019, 07:15 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Δείτε πώς θα είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Λάμψα στην πλατεία Συντάγματος

Facebook Twitter Linkedin

Την Άνοιξη του 2020 αναμένεται να λειτουργήσει, σύμφωνα με το μέχρι στιγμής χρονοδιάγραμμα, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Λάμψα στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της εταιρείας στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας, όπου έχει ήδη παρουσία με τη Μεγάλη Βρεταννία και το Κing George.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο Accor Hotels για την ανάληψη της διαχείρισης του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace επί των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου με την εμπορική επωνυμία MGallery. H μακροχρόνια σύμβαση περιλαμβάνει βασική αμοιβή διαχείρισης επί των εσόδων και αμοιβή επίτευξης στόχος.

Το ακίνητο κτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’50 σε σχέδια του αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Κιτσίκη. Εκεί λειτουργούσε το ξενοδοχείο Kings Palace, για να μετατραπεί σε γραφεία της Αγροτικής Τράπεζας, με κατάστημα της πρώην τράπεζας στο ισόγειο.

Με τη νέα πολυτελή μονάδα ο όμιλος της Λάμψα θα φθάσει σε αριθμό τα 6 ξενοδοχεία, εκ των οποίων τα 4 στην Ελλάδα και τα 2 στην Σερβία. Διαθέτει επίσης, το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο μέσω της θυγατρικής εταιρείας Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε., το Hyatt Regency στο Βελιγράδ μέσω της θυγατρικής Beogradsko Mesovito Preduzece A.D. και το Μercure Excelsior, επίσης, στο Βελιγράδι μέσω της θυγατρικής Εxcelsior Beogrand A.D.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια παρουσιάζουν την εξωτερική μορφή του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στο Σύνταγμα, έτσι όπως την έχει σχεδιάσει το αρχιτεκτονικό γραφείο που συμμετέχει στην ομάδα συνεργατών της Λάμψα.

 

 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα