Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

24 Apr 2024, 14:10 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μετά την ανακοίνωση για την εξαγορά του από την Certares, ο τουρ οπερέιτορ FTI σε επιστολή του προς τους συνεργάτες από την ξενοδοχειακή βιομηχανία αναφέρει ότι θα τακτοποιήσει τις εκκρεμείς πληρωμές, υπογραμμίζοντας ότι προτίθεται να επιστρέψει σύντομα στους κανονικούς όρους πληρωμών.

Στην επιστολή, ο FTI παρουσιάζει τον νέο επενδυτή και διαβεβαιώνει τους  ξενοδόχους ότι δεσμεύεται να βελτιώσει τους όρους  πληρωμών και να ενισχύσει την πειθαρχία του. Στόχος του, όπως αναφέρεται στην επιστολή, είναι να επιστρέψει στους κανονικούς όρους, καθώς και να ενισχύσει τη στήριξή του στη διεύρυνση του μεριδίου του στην αγορά το καλοκαίρι του 2024.

Ο FTI εκφράζει επίσης την επιθυμία του να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Certares μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού. Προκειμένου να διευθετηθούν τα ανεξόφλητα τιμολόγια των συνεργατών, συστάθηκε task force με επικεφαλής τον διευθυντή του τμήματος ξενοδοχείων και νέο CEO του τμήματος Meeting Point, Sabine Dorn. Η βαθιά γνώση του σχετικά με τη διοίκηση ξενοδοχείων, θα δώσει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν δίκαια και διαφανή σχέδια πληρωμών, τα οποία θα συζητηθούν με καθένα από τους συνεργάτες, αναφέρει ο FTI. Σχετικές συζητήσεις πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα, επισημαίνεται στην επιστολή.

Σημειώνεται ότι ο FTI έχει ισχυρή παρουσία και στην Ελλάδα. 

Διαβάστε επίσης

FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα