The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

24 Apr 2024, 14:43 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

Facebook Twitter Linkedin

Ο Όμιλος Athenaeum Hotels γνωστοποίησε την έναρξη λειτουργίας, στις αρχές Μαΐου 2024, του «The Athenaeum», ενός νέου πολυτελούς 5* ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός. 

Πρόκειται για ένα γωνιακό 6όροφο κτίριο, σε στρατηγική τοποθεσία στη διασταύρωση της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Καλλιρόης, με περιμετρική θέα σε όλη την πόλη από την Ακρόπολη, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, το Λυκαβηττό μέχρι και το Ζάππειο. Την εξωτερική όψη του ξενοδοχείου διακοσμούν αναρριχώμενα φυτά.

Το The Athenaeum διαθέτει 52 δωμάτια και σουίτες, καθένα ξεχωριστό,  με μοντέρνα διακόσμηση και επίπλωση με την υπογραφή κορυφαίων brands και σχεδιαστών που έχει επιμεληθεί η εταιρεία επίπλων Casa di Patsi.  Όλα τα δωμάτια, είναι ευρύχωρα, διαθέτουν king size κρεβάτια με ανατομικά στρώματα, παράθυρα ηχομόνωσης ενώ ορισμένα έχουν μπάνιο από πεντελικό μάρμαρο και τα πατώματα είναι από ξύλο ή μάρμαρο. 

Τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι διακοσμούνται με μοναδικά έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν από σπουδαίους Έλληνες και ξένους εικαστικούς όπως ο Μανώλης Χάρος, η Μαριάννα Λούρμπα, ο Sake, η Mary Stefanou και ο Jay Handy. 

Στον 6ο όροφο βρίσκεται το “Pasithea” ένα μοναδικής αισθητικής Roof Garden Restaurant, που προσφέρει Μεσογειακές και Ελληνικές γευστικές προτάσεις. Το μενού επιμελείται ο Chef Ευάγγελος Νίκας, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό έχοντας συνεργαστεί με διεθνώς αναγνωρισμένες αλυσίδες ξενοδοχείων και εστιατορίων. 

Επιπρόσθετα το ξενοδοχείο The Athenaeum διαθέτει μία εξωτερική roof top θερμαινόμενη πισίνα και μία αίθουσα επαγγελματικών συναντήσεων χωρητικότητας έως 40 ατόμων.

Ο Όμιλος Athenaeum Hotels είναι μία αλυσίδα ξενοδοχείων πόλεως με ισχυρή παρουσία και ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης στην πρωτεύουσα. Λειτουργεί ήδη τέσσερα 4* ξενοδοχεία, το Athenaeum Grand και το Athenaeum Smart στη Λεωφόρο Συγγρού, το Athenaeum Eridanus στη Λεωφόρο Πειραιώς και το Athenaeum K-29 στην Αγίου Κωνσταντίνου. Με την προσθήκη του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου The Athenaeum ο Όμιλος Athenaeum Hotels θα διαθέτει πλέον συνολικά 5 ξενοδοχεία στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, όλα περιμετρικά της Ακρόπολης και σε απόσταση αναπνοής από τα βασικότερα και σημαντικότερα σημεία και αξιοθέατα της πόλης.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα