Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

19 Apr 2024, 11:43 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

Facebook Twitter Linkedin

21 χρόνια μετά το άνοιγμα του θρυλικού Nammos Restaurant, η Nammos Hotels & Resorts ανοίγει το πρώτο της ξενοδοχείο στη Μύκονο, το Nammos Hotel Mykonos, το οποίο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του τις 27 Απριλίου.

Η Nammos Hotels & Resorts, που αποτελεί το νέο ξενοδοχειακό brand της ADMO Lifestyle Holding (ADMO), της κοινοπραξίας των Alpha Dhabi και Monterock International, ανοίγει το ξενοδοχείο της στην παραλία Ψαρού, εκεί όπου βρίσκεται και το Nammos Restaurant.

Το Nammos Hotel Mykonos διαθέτει 26 δωμάτια και σουίτες, καθώς και τρεις ιδιωτικές βίλες με προσωπική υπηρεσία μπάτλερ όλο το εικοσιτετράωρο. Το ξενοδοχείο παραπέμπει στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο χώρων εκδηλώσεων της Nammos και θα προσφέρει ολιστική εμπειρία φιλοξενίας που αρμόζει στο διεθνές τζετ σετ.

Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει μια πραγματική αίσθηση της Κυκλαδίτικης πολυτελούς φιλοξενίας. Τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες αντανακλούν το γκλάμουρ και τη μυθολογία που συνοδεύουν τη Μύκονο. Οι βίλες διαθέτουν από τέσσερα έως εννέα υπνοδωμάτια και εκπληκτική θέα, ενώ υπάρχουν υπαίθριες τραπεζαρίες και ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης.

Το ξενοδοχείο προσφέρει άμεση πρόσβαση στην παραλία Ψαρού, διασκέδαση με διάσημους DJ και Μεσογειακό γαστρονομικό μενού που συνδυάζει Ασιατικές επιρροές.

Το Nammos Spa προσφέρει εύρος θεραπειών, από επώνυμα μασάζ μέχρι αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου, ενώ το γυμναστήριο παραμένει ανοικτό όλο το εικοσιτετράωρο με σύγχρονο εξοπλισμό.

Μετά το πρώτο αυτό ξενοδοχείο στη Μύκονο, η Nammos Hotels and Resorts βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης ξενοδοχείων στις Μαλδίβες και στο Άμπου Ντάμπι.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα