Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

17 Apr 2024, 19:57 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

Facebook Twitter Linkedin

Με 7 ξενοδοχεία θα εμφανισθεί αυτό το καλοκαίρι σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας το πολυτελές brand της Hilton, Curio Collection by Hilton.

Από αυτά, νέες αφίξεις στο brand είναι τα ξενοδοχεία: Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Isla Brown Chania Resort, Isla Brown Corinthia Resort & Spa και Domes Aulus Elounda.

Υπό την ομπρέλα της Curio Collection by Hilton βρίσκονται ήδη τα ξενοδοχεία Sea Breeze Santorini Beach Resort, The Royal Senses Resort & Spa Crete και Lindian Village Beach Resort Rhodes.

  • Το Numo Ierapetra Beach Resort Κρήτη, αποκλειστικά για ενήλικες, βρίσκεται στην Ιεράπετρα. Διαθέτει 132 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες που συνδυάζουν άψογα εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το θέρετρο διαθέτει διαθέτει όμορφους κήπους, 3 εστιατόρια, 2 μπαρ, 2 πισίνες. εσωτερικό και εξωτερικό γυμναστήριο, γήπεδο τένις και ένα boutique spa, καθιστώντας το ιδανικό καταφύγιο για τους λάτρεις της ευεξίας. Το ξενοδοχείο ανήκει στην Numo Hotels & Resorts, που συνήψε συμφωνία συνεργασίας με την Hilton για το συγκεκριμένο brand.

  • Η Brown Hotels ανακοίνωσε στις αρχές Φεβρουαρίου τη σύναψη franchise συμφωνίας με τη Hilton για την ένταξη στην «Curio Collection by Hilton», των ξενοδοχείων της Isla Brown Chania Resort, και Isla Brown Corinthia Resort & Spa (φωτό). Τα δύο πολυτελή ξενοδοχεία διαθέτουν πολλαπλές πισίνες, μια σειρά από χώρους εστίασης υψηλού επιπέδου και ξεχωριστό design σε όλους τους χώρους, που αντανακλά τον μοναδικό χαρακτήρα του κάθε καταλύματος.

    Η συνεργασία αφορά στην αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών, αλλά και στην ένταξη των δύο resorts στο πρόγραμμα πιστότητας Hilton Honors, που αριθμεί περισσότερα από 173 εκατομμύρια μέλη και προσφέρει σημαντικά προνόμια στους επισκέπτες. Τα μέλη του Hilton Honors συγκεντρώνουν πόντους από τη διαμονή τους και κερδίζουν ανταμοιβές και εκπτώσεις.  

  • Σε ιδανική τοποθεσία στον κόλπο Mirabello της Κρήτης, το Domes Aulus Elounda προσφέρει μια ήρεμη απόδραση κοντά σε όλα τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης. Και αυτό το ξενοδοχείο είναι μόνο για ενήλικες. Προσφέρει ελληνική και ιταλική κουζίνα στα 5 εστιατόριά του. Το ακίνητο διαθέτει επίσης σπα, δύο πισίνες και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και το Κρητικό τοπίο.

Το Curio Collection by Hilton είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 145 μοναδικά ξενοδοχεία και θέρετρα που έχουν επιλεγεί για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Τα ξενοδοχεία της συλλογής Curio επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν ανεξάρτητα ξενοδοχεία που προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες, επωφελούμενοι παράλληλα των πλεονεκτημάτων Hilton και του προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών Hilton Honors.

 Η φωτογραφία είναι από το Domes Aulus Elounda 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα