Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

25 Apr 2024, 07:10 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αποφάσεις έλαβαν οι αρμόδιες αρχές για κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο, για κατεδάφιση υπαίθριου μπαρ στο ξενοδοχείο ΑΚΣ Χηνίτσα στο Πόρτο Χέλι και για τον αποκλεισμό της πρόσβασης λόγω επικινδυνότητας στο κτήριο που στέγασε το Ξενία Κοζάνης.

Η Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου κατεδάφισης κατά προτεραιότητα ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στο Αλυκό Νάξου.

Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Ερμιονίδας χορήγησε άδεια στην εταιρεία HINITSA BAY HOLDINGS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. για κατεδάφιση του υπαίθριου μπαρ στο ξενοδοχείο ΑΚΣ Χηνίτσα στο Πόρτο Χέλι.

Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Κοζάνης χορήγησε άδεια στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε. για εφαρμογή μέτρων ασφαλείας σε επικίνδυνη οικοδομή. Αφορά τον αποκλεισμό της πρόσβασης στο κτίριο που στέγαζε το ξενοδοχείο "Ξενία" με σφράγιση των εισόδων σε αυτό, τοποθέτηση πλέγματος σε τμήμα του εξωτερικού τοίχου στη δυτική όψη του κτιρίου, τοποθέτηση κιγκλιδώματος σε εξώστες, σε σκάλα ανόδου στον εσωτερικό εξώστη και στους φωταγωγούς.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα