Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

25 May 2024, 10:47 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της στην Ελλάδα και (ένα) στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας οργάνωσε η Domes Resorts, προσκαλώντας 230 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Αυτή η πολιτική μάρκετινγκ συνοδεύτηκε με την προβολή των επισκέψεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Domes Resorts, με τους πράκτορες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με τους πελάτες τους.

Θέλουμε να έχουμε στενή συνεργασία με ταξιδιωτικούς και τουριστικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου, γι αυτό και υποστηρίζουμε δράσεις, που θα τους παρέχουν εμπειρίες από πρώτο χέρι στα εξαιρετικά μας ξενοδοχεία, δήλωσε η Penny Naoum, ανώτερη υπεύθυνη πωλήσεων, μάρκετινγκ και ανάπτυξης της Domes Resorts στο Ηνωμένο Βασίλειο. "Αυτό", είπε, "όχι μόνο ενισχύει τις γνώσεις τους για τα προϊόντα, αλλά και τους δίνει τη δυνατότητα να προωθούν τους προορισμούς μας πιο αποτελεσματικά."

Εκτός από πράκτορες, στα ταξίδια γνωριμίας συμμετείχαν εκπρόσωποι των tour operator καθώς και από μέσα ενημέρωσης.

  • Τον Απρίλιο και τον Μάιο, περισσότεροι από 45 επαγγελματίες του ταξιδιού παρακολούθησαν το  soft open του Domes Novos Santorini. Στη συνέχεια, 70 πράκτορες πήγαν στο Domes Lake Algarve, ενώ 32 βρέθηκαν στο πρόσφατα ανακαινισμένο Domes Noruz Kassandra.
  • Επίσης, 20 επαγγελματίες επισκέφτηκαν το Domes Aulus Elounda, 25 πήγαν στο Domes of Elounda, 23 στο Domes Miramare και 10 στο Domes of Corfu.
  • Ανάλογες επισκέψεις υπήρξαν στο Domes White Coast Milos, στο Domes Noruz Chania και στο Domes Noruz Mykonos.

Η Domes δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει παρόμοιες εκστρατείες μάρκετινγκ αυτόν τον Οκτώβριο και το 2025.

Υπενθυμίζεται ότι η Domes συνεργάζεται με την Grivalia Hospitality στο καινοτόμο project «91 Athens Riviera, The Resort», που άνοιξε πρόσφατα.

Το Domes Noruz Kassandra

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα