ITB'24 | TUI Global Hotel Awards: Καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο το Lindos Blu Luxury Hotel & Suites

05 Mar 2024, 10:58 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

ITB'24 | TUI Global Hotel Awards: Καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο το Lindos Blu Luxury Hotel & Suites

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Lindos Blu Luxury Hotel & Suites στη Ρόδο αναδείχθηκε, για τρίτη συνεχόμενη φορά, το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο από τα 13.000 ξενοδοχεία, που προσφέρει η TUI στους πελάτες της, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις τους στα TUI Global Hotel Awards. 

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε χθες στο Βερολίνο - όπως κάθε χρόνο την παραμονή της έκθεσης ITB. Υπενθυμίζεται ότι στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία των φετινών TUI Global Hotel Awards περιλαμβάνονται 19 ελληνικά ξενοδοχεία.

Όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, ο γενικός νικητής - και επομένως το καλύτερο από τα περισσότερα από 13.000 ξενοδοχεία της TUI παγκοσμίως - είναι το Lindos Blu Luxury Hotel & Suites στη Ρόδο. Το 5άστερο ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στον γραφικό κόλπο Βλυχά, Προσφέρει άμεση πρόσβαση στην ιδιωτική του παραλία, 2 πισίνες, γήπεδο τένις και σπα. Τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες βρίσκονται σε αρκετά επικλινές έδαφος. προσφέροντας πανοραμική θέα στον Κόλπο.

Στην τελετή παρέστησαν περισσότεροι από 300 ξενοδόχοι, υπουργοί, πρεσβευτές και συνεργάτες της TUI.

"Τα ξενοδοχεία που προσφέρουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στον προγραμματισμό των διακοπών των πελατών μας. Έχουμε την τιμή να αναγνωρίζουμε τα ξενοδοχεία που λαμβάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες μας. Με τα βραβεία TUI Global Hotel Awards θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολύτιμους ξενοδόχους μας για τη δέσμευσή τους να προσφέρουν στους επισκέπτες μας εξαιρετικές εμπειρίες", δήλωσε ο Sebastian Ebel, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TUI.

Αντίστοιχα, η TUI χρησιμοποιεί το βραβείο για να τιμήσει εκείνα τα ξενοδοχεία που, σύμφωνα με τον όμιλο, έχουν λάβει ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών. Μετά από κάθε ταξίδι, 19 εκατομμύρια πελάτες της TUI σε όλο τον κόσμο μπορούν να αξιολογήσουν το ξενοδοχείο των διακοπών τους.

Εκτός από το Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, που αναδείχθηκε κορυφαίο στον κόσμο και στην Ανατολική Μεσόγειο, δυο ακόμη ελληνικά ξενοδοχεία έλαβαν το βραβείο TUI Care Foundation: το Cretan Malia Park και το Caramel Grecotel Boutique Resort.

Καλύτερο ξενοδοχείο, εξάλλου, της TUI Poland αναδείχθηκε το Kalithea Mare Palace στη Ρόδο.

Διαβάστε αναλυτικά

TUI Global Hotel Awards | 19 ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα στον κόσμο

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα