Η Hilton προσφέρει πολυτελές Glamping σε εθνικά πάρκα - Συνεργασία με την AutoCamp

28 Feb 2024, 14:27 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Η Hilton προσφέρει πολυτελές Glamping σε εθνικά πάρκα - Συνεργασία με την AutoCamp

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πολυτελή τροχόσπιτα, καθώς και σκηνές και καμπίνες glamping θα προσφέρει η Hilton στα μέλη του Hilton Honors. Η υπηρεσία αυτή θα παρέχεται μέσω της συνεργασίας της ξενοδοχειακής αλυσίδας με την κορυφαία εταιρεία υπαίθριας φιλοξενίας  AutoCamp, που ανακοινώθηκε στις 27 Φεβρουαρίου.  

Αν και περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία αυτή θα ανακοινωθούν σύντομα, σύμφωνα με την Hilton, επιδίωξη είναι η υπηρεσία αυτή να συνδυάζει το πνεύμα της υπαίθριας περιπέτειας με τη φιλοξενία και τη σχεδιαστική σκέψη ενός boutique ξενοδοχείου.

Η AutoCamp προσφέρει μοναδικά καταλύματα, που βρίσκονται κοντά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή εθνικά πάρκα των ΗΠΑ, όπως κοντά στο Yosemite, το Asheville, το Sequoia, το Zion και άλλα. 

«Γνωρίζουμε ότι οι σημερινοί ταξιδιώτες λαχταρούν για περιπέτειες όταν σχεδιάζουν το επόμενο ταξίδι τους και γι' αυτό αναζητούμε καινοτόμους και ομοϊδεάτες συνεργάτες όπως το AutoCamp», δήλωσε ο Chris Silcock, πρόεδρος Global Brands and Commercial Services, Hilton. «Είναι η πρώτη φορά που μια μεγάλη μάρκα φιλοξενίας και μια εταιρεία υπαίθριων καταλυμάτων συνεργάζονται με αυτόν τον τρόπο για να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες επιλογές για τους ταξιδιώτες, ενώ επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία της υπαίθριας φιλοξενίας».

Σύμφωνα με την  έκθεση Hilton Trends, το 2024 σχεδόν οι μισοί ταξιδιώτες θα δώσουν προτεραιότητα στην εξερεύνηση και την περιπέτεια, με περισσότερους από τους μισούς Gen Z και Millennials να προγραμματίζουν περισσότερες δαπάνες για αυτούς τους τύπους εμπειριών, ξεπερνώντας τις άλλες γενιές. 

Στην καρδιά κάθε AutoCamp βρίσκεται το The  Clubhouse, το κοινωνικό κέντρο του καταλύματος, το οποίο παρέχει επιλογές φαγητού και ποτών από το The Kitchen και προσφέρει είδη λιανικής πώλησης από μια αγορά μπουτίκ. Σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει την τοποθεσία του, κάθε Clubhouse έχει σχεδιαστεί από αξιόλογους αρχιτέκτονες με μοντέρνα αισθητική. Γύρω από το Clubhouse, υπάρχουν εκτεταμένοι χώροι, με μονοπάτια, πισίνες, σημεία ομαδικών συναντήσεων και άλλες υπαίθριες ανέσεις.

«Η αποστολή μας στο AutoCamp ήταν πάντα να επανασυνδέουμε τους ανθρώπους με την ύπαιθρο και μεταξύ τους», δήλωσε ο Neil Dipaola, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της AutoCamp. «Συνεργαζόμενοι με μια απίστευτη παγκόσμια μάρκα όπως η Hilton, είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε στα μέλη του Hilton Honors μια νέα εμπειρία φιλοξενίας με ρίζες στη φύση – φέρνοντάς τα πιο κοντά στα πιο εμβληματικά εθνικά πάρκα της χώρας και υπαίθριους προορισμούς, που προσφέρονται για εξερεύνηση,  χωρίς να θυσιάζουμε το υψηλότερο επίπεδο φιλοξενίας και την άνεση που περιμένουν».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα