Σερβία: Προς πώληση το Hotel Jugoslavija με τιμή εκκίνησης 27,1 εκατ. ευρώ

23 Feb 2024, 07:40 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Σερβία: Προς πώληση το Hotel Jugoslavija με τιμή εκκίνησης 27,1 εκατ. ευρώ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Υπηρεσία Εποπτείας Πτωχεύσεων της Σερβίας ανακοίνωσε την πώληση της εταιρείας Danube Riverside, η οποία, μεταξύ των σημαντικότερων ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία της, κατέχει και το Ξενοδοχείο «Hotel Jugoslavija» στην περιοχή Zemun.

Το Hotel Jugoslavija πωλείται ως επαγγελματικός χώρος και αποτελείται από μια ενιαία μονάδα, με υπόγειο, ισόγειο, ημιώροφο και οκτώ επιπλέον ορόφους. Πωλείται επίσης και η οικοδομήσιμη έκταση περίπου 45.000 τ.μ. καθώς και τα έργα τέχνης που βρίσκονται στο ακίνητο.

Η αξία του ακινήτου έχει υπολογιστεί σε 54,2 εκατ. ευρώ και η αρχική τιμή ορίσθηκε σε 27,1 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά το οικόπεδο, έχει συσταθεί επί αυτού, κοινή ιδιοκτησία της υπό πτώχευση Danube Riverside και της MV Investment από το Βελιγράδι, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει νομική οριοθέτηση με την έννοια του καθορισμού μεριδίων συνιδιοκτησίας, αλλά ούτε και υφίσταται φυσική διαίρεση της γης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι σε εξέλιξη βρίσκεται διένεξη με τον Οργανισμό Λιμένος Βελιγραδίου. Ο δημόσιος διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου.

  • Οι πληροφορίες προέρχονται από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Βελιγράδι.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα