Numo Mykonos | Νέα άφιξη, που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη γοητεία των 60s και 70s

16 Feb 2024, 11:46 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Numo Mykonos | Νέα άφιξη, που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη γοητεία των 60s και 70s

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μετά την επιτυχία του Numo Ierapetra, η Numo Hotels & Resorts παρουσιάζει το νέο της project στη Μύκονο. Το Numo Mykonos  Boutique Resort θα κάνει την είσοδό του πριν από το καλοκαίρι του 2024 στην ανατολική πλευρά του νησιού, στην παραλία του Καλαφάτη, που είναι από τις αγαπημένες παραλίες των σέρφερ παγκοσμίως.

Πηγή έμπνευσης για το boutique resort αποτέλεσε η αυθεντική, ξέγνοιαστη εποχή των δεκαετιών του ‘60 και του ‘70 που διαμόρφωσε το DNA του νησιού στο οποίο συνυπάρχει η ανάγκη για δημοσιότητα αλλά και για διακριτικότητα. Και σε αυτό το resort, σημαντικό ρόλο στο design έχει παίξει ο περιβάλλον χώρος και η ιστορία του τόπου.

«Το Numo Mykonos είναι το επόμενο σημαντικό μας βήμα», αναφέρει o Σπύρος Κουρής, Managing Director & Partner στη Numo Hotels & Resorts. «Όπως και στo Νumo Ierapetra, στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίζουμε μοναδικές τοποθεσίες, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τις αντίστοιχες κοινότητες και αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Επιλέξαμε το νησί της Μυκόνου, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, για να αφήσουμε το δικό μας δημιουργικό στίγμα και να δείξουμε παράλληλα την προσωπικότητα του brand Numo σε ένα απαιτητικό αλλά τόσο δυναμικό κοινό», καταλήγει.

Το ξενοδοχείο συνεχίζει τη βασική σχεδιαστική φιλοσοφία της Numo που εμπνέεται από τον τόπο, τη φύση και τα παραδοσιακά υλικά και τα αναδεικνύει με έναν σύγχρονο και ευφάνταστο τρόπο. Στεγάζεται σε ένα αυθεντικό μυκονιάτικο κτήριο που διαμορφώθηκε με σεβασμό, προκειμένου να διατηρηθούν και να αναδειχθούν τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα στοιχεία του, όπως οι καμπύλες, η πετρόχτιστη κεντρική αψίδα στη ρεσεψιόν, τα παραδοσιακά χτιστά σαλόνια και τα ριγωτά πατώματα στα δωμάτια. 

Το resort διαθέτει οκτώ κατηγορίες δωματίων και σουιτών. Έμφαση δίνεται στη γαστρονομία, με αυθεντικές μυκονιάτικες γεύσεις, ενώ προσφέρονται θεραπείες στο πολυτελές spa

  • Η παραλία Καλαφάτης είναι από τις αγαπημένες των σέρφερ όλου του κόσμου που την προτιμούσαν πριν ακόμα από την τουριστική ανάπτυξη του νησιού για τις ιδανικές συνθήκες που δημιουργούν οι άνεμοι του Αιγαίου. Πρόκειται για μια από τις ομορφότερες παραλίες, με λευκή άμμο, καταγάλανα νερά και δέντρα, και από τις πιο δημοφιλείς ανάμεσα στους φίλους του νησιού, ήδη από τη δεκαετία του '60 όταν το διεθνές τζετ σετ ανακάλυπτε στη Μύκονο τον παράδεισο επί γης. Οι ντόπιοι θυμούνται ακόμα τα πάρτι που στήνονταν αυθόρμητα πάνω στην παραλία και τους διάσημους Έλληνες και ξένους σταρ να απολαμβάνουν κάθε στιγμή χωρίς να νιώθουν «εκτεθειμένοι» στα αδιάκριτα βλέμματα. Εκεί δημιουργήθηκε το πρώτο surf club του νησιού και σήμερα υπάρχει καταδυτική σχολή και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.
  • Η Numo Hotels & Resorts είναι ένας αναπτυσσόμενος όμιλος lifestyle ξενοδοχείων. To portfolio του, που προσφέρει επιλογές τόσο για adults-only κοινό όσο και για οικογένειες, περιλαμβάνει το Numo Ierapetra, Curio Collection by Hilton και το Numo Mykonos, καθώς και την εμπορική αντιπροσώπευση των The Royal Blue και The Royal Senses, Curio Collection by Hilton. 
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα