Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για το Kalamaki Beach Hotel

16 Feb 2024, 07:48 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για το Kalamaki Beach Hotel

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Τμήμα Περιβαλλοντικού & Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου, ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους για τη λειτουργία του ξενοδοχείου 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel, που βρίσκεται στον οικισμό Παλαιό Καλαμάκι Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, για λογαριασμό της εταιρείας ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ.

Ειδικότερα, το έργο αφορά στη λειτουργία του ξενοδοχείου Kalamaki Beach Hotel, το οποίο είναι δυναμικότητας 153 και βρίσκεται σε οικόπεδο επιφάνειας 8849,84 τ.μ. Το ξενοδοχείο αποτελείται από ένα κύριο κτίριο που περιλαμβάνει α’ και β’ υπόγειο, ισόγειο, ημιώροφο, τρεις ορόφους και δώμα. Από την επιφάνεια αυτή, εξαιρείται έκταση 103,41 τ.μ., η οποία διέπεται από τις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας. Στον περιβάλλοντα χώρο έχει κατασκευαστεί κτίσμα με χρήση αναψυκτηρίου, εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, πισίνα, αποθήκες, εξωτερικές καμπίνες για εξυπηρέτηση των λουόμενων και εκκλησάκι.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο αποτελεί μία εποχική επιχείρηση, λειτουργεί οκτώ μήνες τον χρόνο και απασχολεί έως 45 άτομα προσωπικό.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα