Όμιλος Sani/Ikos: Ημέρα καριέρας στην Κω, με νέες θέσεις εργασίας στο Ikos Aria

14 Feb 2024, 19:13 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Όμιλος Sani/Ikos: Ημέρα καριέρας στην Κω, με νέες θέσεις εργασίας στο Ikos Aria

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

 Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani/Ikos, στο πλαίσιο της στελέχωσης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ikos Aria στην Κω, διοργανώνει ειδική «Ημέρα Καριέρας», την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στην κοινότητα της Καρδάμαινας, καλώντας όσους ενδιαφέρονται για καριέρα στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της φιλοξενίας, να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους της Μεσογείου.

Ο Όμιλος Sani/Ikos εισήγαγε το πρωτοποριακό μοντέλο των  Ikos Resorts το 2015, επαναπροσδιορίζοντας τον πολυτελή, βιώσιμο τουρισμό, και σήμερα λειτουργεί επτά βραβευμένα ιδιόκτητα θέρετρα Ikos στην Ελλάδα και την Ισπανία, ενώ σχεδιάζει την επέκτασή του και σε άλλους  μεσογειακούς προορισμούς.

Οι ανάγκες στελέχωσης του Ikos Aria αφορούν σε θέσεις υποδοχής, μάγειρα και βοηθού μάγειρα, bartender, σερβιτόρου, οροφοκομίας, καθαριότητας στην κουζίνα, κηπουρού, και αποθηκάριου.

Κατά την «Ημέρα Καριέρας», τα στελέχη του ξενοδοχείου θα βρίσκονται από τις 11:00-15:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κοινοτικού κτιρίου Καρδάμαινας, όπου θα  ενημερώνουν τους υποψηφίους σχετικά με τις δυνατότητες καριέρας και εξέλιξης στον Όμιλο Sani/Ikos και θα διεξάγουν συνεντεύξεις. Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, επίσημη παρουσίαση του Ikos Aria, στο πλαίσιο της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δραστηριότητα και την πορεία ανάπτυξης του Ομίλου, αλλά και να συζητήσουν με στελέχη -διαφορετικών ειδικοτήτων- του ξενοδοχείου για τις ευκαιρίες ανάπτυξής τους στον χώρο του τουρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση συμπληρώνοντας την online φόρμα εδώ, ή να προσέλθουν απευθείας στις 6/3 στην αίθουσα του κοινοτικού κτιρίου Καρδάμαινας, μεταξύ 11:00-15:00 για μία πρώτη συνέντευξη γνωριμίας. 

6 Μαρτίου- Ημέρα Καριέρας Ikos Aria, Καρδάμαινα: Αναλυτικό πρόγραμμα

11:00-13:00 Προσέλευση συμμετεχόντων και δυνατότητα διεξαγωγής συνεντεύξεων

13:00-14:00 Παρουσίαση του Ikos Aria και των προοπτικών ανάπτυξης σε έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους της Μεσογείου, από τα στελέχη του ξενοδοχείου 

14:00-15:00 Δυνατότητα διεξαγωγής συνεντεύξεων και συζήτηση με τους υποψήφιους για εργασία στο Ikos Aria 

15:00  Ολοκλήρωση εκδήλωσης 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα