Kempinski Hotels: Νέο ski resort 5 αστέρων στην Poiana Brasov της Ρουμανίας

07 Dec 2023, 07:01 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Kempinski Hotels: Νέο ski resort 5 αστέρων στην Poiana Brasov της Ρουμανίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την τελευταία τους προσθήκη στον ευρωπαϊκό χώρο ανακοίνωσαν τα Kempinski Hotels. Το χειμερινό θέρετρο 5 αστέρων Kempinski Poiana Brasov, το οποίο θα λειτουργήσει στην Poiana Brasov της Τρανσυλβανίας, θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο του brand στη Ρουμανία.

Το έργο ύψους 70 εκατ. ευρώ θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 120 δωμάτια και σουίτες, εκτεταμένες εγκαταστάσεις σπα και ευεξίας που θα αξιοποιήσουν τις θεραπευτικές δυνάμεις του ορεινού τοπίου, 3 εστιατόρια ρουμανικής και διεθνούς κουζίνας, συνεδριακό κέντρο και χώρο εκδηλώσεων με εκπληκτική θέα στο βουνό, τόσο για εταιρικές εκδηλώσεις, όσο και για καλοκαιρινούς γάμους.

Σκοπός των Kempinski Hotels, είναι να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο χειμερινό θέρετρο, το οποίο θα απευθύνεται σε ταξιδιώτες που προτιμούν τις εμπειρίες των βουνών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την πολυτέλεια του brand.

Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν άμεση πρόσβαση σε πίστες σκι μήκους σχεδόν 24 χιλιομέτρων στις πλαγιές του ορεινού όγκου Postăvarul και θα μπορούν να πραγματοποιήσουν εκδρομές στην κοντινή μεσαιωνική πόλη Μπρασόβ αλλά και στο κάστρο του Κόμη Δράκουλα, το οποίο απέχει περίπου 45 λεπτά.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα