«Γκάζωσε» η Hilton στο F1 Vegas Grand Prix

23 Nov 2023, 07:45 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

«Γκάζωσε» η Hilton στο F1 Vegas Grand Prix

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στη βελτίωση της εμπειρίας που προσφέρει η διοργάνωση της F1  στο Λας Βέγκας στόχευσε η Hilton, η οποία είναι μακροχρόνιος συνεργάτης της McLaren Racing, ενώ ως brand έχει βαθιές ρίζες στην «παδική χαρά» των ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το brand προγραμμάτισε ποικίλους τρόπους με τους οποίους ήθελε να δείξει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει, τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας.

Ειδικότερα, ο ξενοδοχειακός όμιλος  γιόρτασε τα γενέθλια του οδηγού της F1 Lando Norris, ενεργοποιώντας την υπηρεσία Vroom Service η οποία συντίθεται από την καλύτερη φιλοξενία, την ψυχαγωγία και το φαγητό, με τη βοήθεια των μελών του Hilton Honors.

Παράλληλα, καθ' όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, η Hilton προσέφερε μια αποκλειστική εμπειρία φιλοξενίας στα μέλη του Hilton Honors στο Virgin Hotels Las Vegas, Curio Collection by Hilton. Μεταξύ άλλων, η εμπειρία περιελάβανε ένα DJ set από την Paris Hilton, αποκλειστική παράσταση από τον Zedd και προσομοιωτή αγώνων McLaren, με στόχο οι λάτρεις της F1 να βιώσουν στο έπακρο τη συγκίνηση της διοργάνωσης.

Τα μέλη του Hilton Honors με καθεστώς είχαν τη δυνατότητα να προεγγραφούν εκ των προτέρων για πρόσβαση ή απλώς να περάσουν από το ξενοδοχείο. Είτε ήσασταν νέο είτε υπάρχον μέλος του Honors, θα μπορούσατε να συμμετάσχετε στον ενθουσιασμό.

 

 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα