Four Seasons: Nέες αυτόνομες ιδιωτικές κατοικίες στην Κωνσταντινούπολη

22 Nov 2023, 07:00 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Four Seasons: Nέες αυτόνομες ιδιωτικές κατοικίες στην Κωνσταντινούπολη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη δημιουργία αυτόνομων, ιδιωτικών κατοικιών στην Κωνσταντινούπολη ανακοίνωσαν οι Four Seasons και Tay Group.

Ειδικότερα, οι κατοικίες Four Seasons Private Residences,  οι οποίες αναμένεται να λειτουργήσουν εντός του 2024,  έχουν ως στόχο να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες που συντίθενται από την τέχνη, τον πολιτισμό και την ιστορία μιας από τις πιο αγαπημένες πόλεις του κόσμου.

Το συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται στο σημείο συνάντησης των συνοικιών Ulus, Etiler και Levent, δίπλα σε πολυτελείς εμπορικές περιοχές της πόλης και διάσημους γαστρονομικούς προορισμούς, θα προσφέρει 82 κατοικίες που αποτελούνται από ρετιρέ, Sky Loft, Garden Suites και Apartment Residences, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό μείγμα διαμορφώσεων, ικανό να ανταποκριθεί στις υψηλότερες προσδοκίες των σύγχρονων ιδιοκτητών πολυτελών κατοικιών.

Ως προς το ύφος και τον σχεδιασμό τους, τα νέα Private Residences παντρεύουν το μοντέρνο και το κλασικό, προωθώντας το φυσικό φως σε κάθε χώρο. Επίσης, κάθε κατοικία προσφέρει ανοιχτούς χώρους διαβίωσης και έναν έξυπνο σχεδιασμό, ώστε να υπάρχει μία συνέχεια από το φυσικό περιβάλλον στο αρχιτεκτονικό δημιούργημα.  Περαιτέρω, το Sky Loft Residence θα διαθέτει μεγάλη ιδιωτική βεράντα και καινοτόμες γυάλινες οροφές, ενώ τα Garden Suite Residences προσφέρουν στους κατοίκους τους την επιλογή μονοκατοικιών ή διώροφων κατοικιών, καθεμία από τις οποίες διαθέτει προσβάσιμους κήπους μέσω συρόμενων γυάλινων θυρών που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή, οδηγώντας σε ιδιωτικούς χώρους πρασίνου. Ιδανικό για οικογένειες ή όσους αναζητούν ένα pied-à-terre στην Κωνσταντινούπολη, το συγκρότημα θα διαθέτει ευρύχωρα διαμερίσματα 2+1 έως 6+1, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ευελιξία και άνεση.

Στις παροχές των κατοικιών, περιλαμβάνονται σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, 24ωρη ασφάλεια, τεχνολογία και μόνωση ακύρωσης θορύβου, ενδοδαπέδια θέρμανση και φιλικό προς το περιβάλλον κλιματισμό.

Παράλληλα, οι κοινόχρηστοι χώροι οι οποίοι προορίζονται αποκλειστικά για τους κατοίκους του Four Seasons, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν αίθουσα παιχνιδιών για παιδιά και νέους, εσωτερική πισίνα, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ιδανική για συναντήσεις, εκδηλώσεις και ψυχαγωγία, κινηματογράφο,  παροχές ευεξίας, εγκαταστάσεις σπα, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις γυμναστικής, ιδιωτική αίθουσα γιόγκα και πιλάτες, καθώς και προσομοιωτή γκολφ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα