Το Skiathos Palace Hotel φιλοξενεί το 6o Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας ACTC2023

20 Sep 2023, 10:49 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Το Skiathos Palace Hotel φιλοξενεί το 6o Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας ACTC2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με ιδιαίτερη χαρά, μετά τις αντίξοες συνθήκες που επηρέασαν το νησί της Σκιάθου λόγω της καταιγίδας Daniel, το Skiathos Palace Hotel καλωσορίζει το 6o Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας ACTC2023, το οποίο πραγματοποιείται στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου, που διαμορφώθηκε ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των επιστημόνων.

Ερευνητές από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία και 273 κλινικοί γιατροί από 30 χώρες του κόσμου συμμετέχουν στο 6ο Advances in Circulating Tumor Cells: “Υγρή βιοψία και ογκολογία ακριβείας: Πού βρισκόμαστε τώρα;" συνάντηση που πραγματοποιείται στις 20-23 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Skiathos Palace.

Η υγρή βιοψία αποκαλύπτει τώρα τις τεράστιες δυνατότητές της στην αλλαγή της θεραπευτικής στρατηγικής και διαχείρισης των καρκινοπαθών.

Το συνέδριο ACTC2023 θα επικεντρωθεί στις τελευταίες εξελίξεις και κλινικές εφαρμογές της υγρής βιοψίας στην ογκολογία ακριβείας. Η 6η συνάντηση ACTC έχει στόχο να φέρει κοντά ερευνητές από τον ακαδημαϊκό χώρο, κλινικούς ογκολόγους και παρόχους τεχνολογίας για να παρουσιάσουν, να συζητήσουν και να μοιραστούν τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την υγρή βιοψία και κυρίως να δημιουργήσουν ισχυρές συνεργασίες σε ένα μοναδικό, χαλαρωτικό και διεγερτικό περιβάλλον.

Η έναρξη έχει οριστεί στις 20/9/2023 και θα ολοκληρωθεί δυο ημέρες μετά με το λαμπερό gala dinner στη βεράντα του συγκροτήματος για έναν αποχαιρετισμό με θέα το απέραντο γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας!

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα