Ajul Luxury Hotel: Στη Χαλκιδική άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Registry Collection της Wyndham στην Ελλάδα (φωτο)

02 Jun 2023, 12:36 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ajul Luxury Hotel: Στη Χαλκιδική άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Registry Collection της Wyndham στην Ελλάδα (φωτο)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στην Χαλκιδική άνοιξε το πρώτο Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο της νέας συλλογής της «Registry Collection» η Wyndham Hotels & Resorts.

Πρόκειται για το πεντάστερο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, στην παραλία του χωριού Αγία Παρασκευή, ιδιοκτησίας και λειτουργίας της Zeus International Hotels & Resorts, το οποίο αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των συνολικά 16 ξενοδοχείων Registry στο Μεξικό, τον Παναμά, τη Βραζιλία, τη Δομινικανή Δημοκρατία και τη Τζαμάικα. Τα Registry Collection Hotels έχουν επιλεγεί ώστε να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες σε εντυπωσιακούς προορισμούς, και συνδυάζουν την προσωπιότητα με το έξυπνο ντιζάιν και τις υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης.

Το άνοιγμα του νέου  Ajul Luxury Hotel & Spa Resort αναβαθμίζεται περαιτέρω τη συνεργασία της Wyndham με τη Zeus, η οποία επί του παρόντος καλύπτει 10 ξενοδοχεία σε τρεις χώρες, υπό τα brand Wyndham, Wyndham Grand, Ramada, Dolce και Trademark Collection by Wyndham brands, και πλέον και το Registry Collection Hotels. Η Zeus International είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίζεται άλλα 12 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Ιταλία.

Το Ajul διαθέτει 171 πολυτελή δωμάτια έως 85τμ, συμπεριλαμβανομένων 26 πολυτελών ιδιωτικών βιλών έως 580τμ και 92 μπανγκαλόου έως 135τμ, τα περισσότερα με ιδιωτικές πισίνες και θέα στη θάλασσα. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται πέντε πισίνες ενώ υπάρχει πρόσβαση σε κοντινή παραλία με βότσαλα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι τοπικής ελληνικής, ιταλικής και μεσογειακής κουζίνας μέσω των τριών εστιατορίων του που είναι εφοδιασμένα με φρέσκα τοπικά φρούτα, λαχανικά και βότανα, καθώς και premium ποτά, signature κοκτέιλ και προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά στα τρία μπαρ του.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το κέντρο σπα με εξωτερική πισίνα του ξενοδoχείου καθώς και μαθήματα ευεξίας σε ειδικά καταστρώματα δίπλα στην παραλία.

Το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort διαθέτει επίσης δύο γήπεδα τένις, ένα γήπεδο μπάσκετ και ένα γήπεδο beach volley, καθώς και πάρκο περιπέτειας και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Επιπλέον, διαθέτει χώρο άνω των 600τμ για εκδηλώσεις και συνέδρια.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος ΕΜΕΑ της Wyndham Hotels & Resorts, κ. Δημήτρης Μανίκης, η επέκταση των Registry Collection Hotels στην Ευρώπη δίνει τη δυνατότητα στη Wyndham να διαφοροποιήσει περαιτέρω την προσφορά της, δίνοντας στους επισκέπτες πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και απίστευτους προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η Zeus International Hotels & Resorts, πρόσθεσε ο κ. Μανίκης, αποτελεί έναν ομοιδεάτη συνεργάτη με πολλά χρόνια εμπειρίας στην υποδοχή επισκεπτών και στην ανάπτυξη brand στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος και CEO της Zeus International Hotels & Resorts, κ.  Χάρης Σιγανός υπογράμμισε ότι το άνοιγμα του πρώτου πολυτελούς θερέτρου υπό την Registry Collection Hotels στην Ευρώπη αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Zeus International Hotels & Resorts να καινοτομεί στην προσφορά της και να παρέχει εξαιρετική φιλοξενία στους επισκέπτες της, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα