Νέο ξενοδοχείο στο Μαυροβούνιο από τη Meliá Hotels International

28 Mar 2023, 07:40 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Νέο ξενοδοχείο στο Μαυροβούνιο από τη Meliá Hotels International

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την ισχυρή της δέσμευση στους μεσογειακούς προορισμούς με ένα νέο ξενοδοχείο στο Μαυροβούνιο επιβεβαιώνει η Meliá Hotels International.

Ειδικότερα, το νέο ξενοδοχείο Meliá Bečići Budva το οποίο πρόκειται να ανοίξει το 2025, βρίσκεται στο Bečići του δήμου Budva, έναν από τους τουριστικούς προορισμούς με τις μεγαλύτερες δυνατότητες στη χώρα και στοχεύει να γίνει σημείο αναφοράς για τον τοπικό ξενοδοχειακό κλάδο, συνδυάζοντας την ποιότητα και την εμπειρία του ισπανικού ομίλου ξενοδοχείων με το τεράστιο τουριστικό δυναμικό του προορισμού.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 294 σουίτες, εκ των οποίων οι 140 θα είναι διαμερίσματα με επιφάνεια έως 118 τ.μ., όλα σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες διαφορετικών τύπων ταξιδιωτών. Τα χαρακτηριστικά που συνδέονται με μια από τις πιο ισχυρές επωνυμίες ξενοδοχείων θα εξασφαλίσουν ότι το ξενοδοχείο προσφέρει μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του, παρέχοντας φανταστικούς κοινόχρηστους χώρους και εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τα βουνά.

Το Meliá Bečići Budva θα προσφέρει εγκαταστάσεις, όπως εξωτερική πισίνα υπερχείλισης και εσωτερική πισίνα, καθώς και κέντρο ευεξίας με γυμναστήριο και σπα . Επίσης, θα προσφέρει ς δύο à la carte εστιατόρια, ένα εστιατόριο με μπουφέ και ένα μπαρ. Στον τελευταίο όροφο, θα σερβίρει μια δελεαστική ποικιλία από φαγητά και ποτά με θέα στη θάλασσα. Ολοκληρώνοντας τις εγκαταστάσεις του Meliá Bečići Budva, θα υπάρχουν επίσης διαφορετικές αίθουσες συσκέψεων και εκδηλώσεων, καθώς και ένας μεγάλος χώρος στάθμευσης με 100 θέσεις.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα